Libnet.ro
UNICEF

17:30

Alegeri prezidentiale 2014: Cum au votat judetele in care sunt cei mai multi someri cu facultate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alegeri prezidentiale 2014: Cum au votat judetele in care sunt cei mai multi someri cu facultate

La primul tur al alegerilor prezidentiale, desfasurat duminica, rezultatele provizorii pe judete centralizate de Gandul arata ca electoratul PSD vine in general din judetele cu o rata a somajului mare, la nivel agregat, si cu multi someri cu. continuă pe Wall-Street Ro

Rezultate ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Focsanenii au votat mai mult cu dreapta

La primul tur al alegerilor prezidentiale 2014, in Focsani diferenta dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis a fost de doar sase procente, in timp ce Elena Udrea a obtinut 6,99%.

Alegeri prezidentiale 2014. Cu ce ganduri au votat politicienii locali

Politicienii locali, fie ei de la ACL, PMP sau PSD s-au indreptat spre sectiile de votare, plini de speranta ca rezultatul la alegerile prezidentiale 2014 le va fi favorabil si ca acel candidat pentru care au pus stampila va iesi invingator.

Rezultate ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. intr-un fief al PSD, focsanenii au inclinat mai mult spre dreapta, fata de alte alegeri

La primul tur al alegerilor prezidentiale 2014, in Focsani diferenta dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis a fost de doar sase procente, in timp ce Elena Udrea a obtinut 6,99%.

Alegeri prezidentiale 2014. Cum sa votezi daca nu mai sunt declaratii pe proprie raspundere pentru listele suplimentare

Alegeri prezidentiale 2014. Mai multi romani din tara se plang de faptul ca nu mai pot vota pe listele suplimentare, pentru ca nu mai exista formulare tipizate pentru declaratiile pe proprie raspundere. Purtatorul de cuvant al BEC a oferit o solutie, desi nu este una rapida.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 O femeie din Alba Iulia a votat la 100 de ani pentru un presedinte care sa puna tara la loc

O femeie din Alba Iulia, care in aceasta luna va implini 100 de ani, a mers inca de la prima ora la Sectia de votare numarul 1 din Alba Iulia pentru a vota la alegeri prezidentiale 2014. Elisabeta Joldea a spus ca a vrut sa isi faca datoria fata de tara pentru ca o iubeste.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Boc: Am votat pentru o Romanie moderna, pentru o Romanie frumoasa

Primarul Clujului, Emil Boc, a precizat ca a sustinut candidatul care si-a asumt sustinerea proiectului de reformaa si modernizare a statului roman inceput impreuna cu presedintele Traian Basescu. El a votat pentru alegerile prezidentiale 2014, alaturi de sotia lui, la o scoala aflata in apropierea blocului unde locuieste.

Alegeri prezidentiale 2014. Ministrul Aurelia Cristea: Am votat pentru un presedinte care ne va uni pe toti intr-o Romanie puternica si prospera

Alegeri prezidentiale 2014. Ministerul pentru Dialog Social, clujeanca Aurelia Cristea, si-a exercitat dreptul la vot la sectia cu numarul 102, gradinita unde a votat si in primavara acestui an, la alegerile europarlamentare.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Clujenii din Moara de Padure au votat in casa unei vecine

Casa doamnei Paraschiva Irimia din satul Moara de Padure a fost sectie de votare pentru localnici. intre vitrina si soba, femeia pastreaza loc pentru cabina de vot pe care o instaleaza reprezentantii primariei.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. ACL Sibiu a sesizat BEJ privind nereguli la doua sectii de votare unde ar fi votat multe persoane pe listele suplimentare

ACL Sibiu acuza nereguli la doua sectii de votare din municipiul Sibiu unde mai multe persoane au votat pe listele suplimentare.

FOTO ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 in Pestera s-a votat cu partidul primarului independent Valentin Vrabie

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 in Pestera, o comuna situata la aproximativ 60 de kilometri de Constanta, nu s-a simtit ca a fost campanie electorala. Niciun banner afisat pe ulite, iar la afisajul electoral doar un mesaj care ii indeamna pe oameni sa voteze legal.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )