Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri prezidentiale 2014. Cu ce ganduri au votat politicienii locali

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Cu ce ganduri au votat politicienii locali

Politicienii locali, fie ei de la ACL, PMP sau PSD s-au indreptat spre sectiile de votare, plini de speranta ca rezultatul la alegerile prezidentiale 2014 le va fi favorabil si ca acel candidat pentru care au pus stampila va iesi invingator. continuă pe Adevărul

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Boc: Am votat pentru o Romanie moderna, pentru o Romanie frumoasa

Primarul Clujului, Emil Boc, a precizat ca a sustinut candidatul care si-a asumt sustinerea proiectului de reformaa si modernizare a statului roman inceput impreuna cu presedintele Traian Basescu. El a votat pentru alegerile prezidentiale 2014, alaturi de sotia lui, la o scoala aflata in apropierea blocului unde locuieste.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Pentru ce au votat liderii politici ai Salajului - FOTO

Alegeri prezidentiale 2014: Primarul Zalaului, Radu Capilnasiu, a fost primul oficial din Zalau care a ajuns in aceasta dimineata la urne. El a votat la sectia de la Scoala Gimnaziala Mihai Eminescu, situata la mai putin de 100 de metri de locuinta sa.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. FOTO De ce au votat oamenii din cea mai mare comuna din tara: Sa nu ne mai fure tara

Clujenii din cea mai mare comuna din tara, Floresti, au votat sperand intr-o schimbare si vor ca noul presedinte sa fie un adevarat mediator, nu un scandalagiu.

Basescu, dupa ce a votat: E clar ca niciunul dintre cei 14 candidati nu seamana cu mine

Presedintele Traian Basescu a votat astazi, in Capitala, la ora 11. 00, candidatul favorit la alegerile prezidentiale. El a declarat, la iesirea de la urne, ca este important ca romanii sa vina la vot si a precizat ca, in ceea ce il priveste, a optat pentru Romania frumoasa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )