Libnet.ro
UNICEF

07:00

Alegeri prezidentiale 2014. Declaratii la cald, la inchiderea urnelor. Iohannis: Ati fost niste eroi astazi. Dragnea: Presedintele se decide in aceasta noapte

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Declaratii la cald, la inchiderea urnelor. Iohannis: Ati fost niste eroi astazi. Dragnea: Presedintele se decide in aceasta noapte

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, le-a multumit tuturor romanilor, in special celor din diapora, care au iesit la vot astazi. De la PSD, la declaratii a iesit Liviu Dragnea, desi Victor Ponta se afla in sediul PSD. Liviu Dragnea spune ca presedintele se va decide in aceasta noapte si cere reprezentantilor politici sa fie atenti la numararea voturilor. continuă pe Adevărul

LIVE BLOG. Alegeri prezidentiale 2014, turul doi. Confruntarea dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta

Alegerile prezidentiale 2014 au ajuns in turul doi. Batalia pentru presedintia Romaniei se desfasoara intre Victor Ponta PSD) si Klaus Iohannis ACL).

Alegeri prezidentiale 2014. Urmarim turul 2 vazut pe retelele sociale

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta si Klaus Iohannis au ajuns in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2014 si la ora 21. 00 vom afla numele presedintelui Romaniei. Adevarul urmareste desfasuararea alegerilor, asa cum sunt ele vazute pe retelele sociale.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Au inceput alegerile in DIASPORA. Anuntul facut de MAE

A ramas mai putin de o ora pana la deschiderea urnelor in tara noastra, insa, in diaspora, romanii au putut vota inca de aseara. Prima sectie de votare care s-a deschis.

Alegeri prezidentiale 2014. Dragnea: Scorul este 53% - 47% pentru Iohannis

Seful de campanie al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat ca Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale cu scorul 53%, pe cand Victor Ponta, candidatul ACL a obtinut 47%.

Alegeri prezidentiale 2014. Dragnea: Scorul este 53% - 47% pentru Iohannis. Blaga: Avem peste un milion de voturi in fata

Seful de campanie al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat ca Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale cu scorul 53%, pe cand Victor Ponta, candidatul PSD-PC-UNPR a obtinut 47%.

Alegeri prezidentiale 2014. Votul in Vecerd, satul sibian cu o mana de locuitori: Ponta e rau, Iohannis e bun

Localnicii din satul sibian Vecerd, mai putin de 100 la numar, au iesit si ei astazi la vot, in al doilea tur de alegeri prezidentiale 2014, desi cei mai multi dintre ei nu sunt convinsi pentru ce voteaza. Catunul se afla la aproximativ 50 de kilometri de Sibiu.

Alegeri prezidentiale 2014. Marsul ACL de sustinere a lui Iohannis, refuzat de Primaria Focsani. Baronul PSD Oprisan: Nu trebuie deranjati pensionarii

Organizatia Vrancea a Actiunii Crestin Liberale ACL) a anuntat pentru vineri un miting si un mars de sustinere al candidatului lor la alegerile prezidentiale 2014, cu prezenta a 3. 000 de vranceni.

Alegeri prezidentiale 2014. Mars electoral pentru sustinerea lui Klaus Iohannis

Sustinatorii lui Klaus Iohannis, candidatul ACL la presedintia Romaniei, ies in strada. Aproximativ 500 de membri ai ACL vor participa la un mars electoral, pe traseul cartierul Mircea-Voda, platoul din fata Prefecturii.

Alegeri prezidentiale 2014. Fraude la alegeri: turism electoral si stampile uitate prin buzunare

Alegeri prezidentiale 2014. Judetele Bacau, Calarasi si Teleorman sunt fruntase la numarul cazurilor de turism electoral. Corespondentii Adevarul au semnalat, pe parcursul acestei zile, numeroase cazuri de frauda electorala la circumscriptii din intreaga tara.

Alegeri prezidentiale 2014. Tutuianu: primarii primesc scrisori de amenintare din partea ACL

Alegeri prezidentiale 2014. Mai multi primari din judet au primit o scrisoare intocmita, acuza presedintele PSD, Adrian Tutuianu, de liderii ACL, pentru a-i intimida inainte de alegeri.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2398 seconds )