Libnet.ro
UNICEF

14:00

Alegeri prezidentiale 2014. Iohannis face prima vizita la Chisinau

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Iohannis face prima vizita la Chisinau

Klaus Iohannis va efectua prima sa vizita in calitate de presedinte ales in Republica Moldova, unde se va intalni si cu premierul Iurie Leanca, scrie presa moldoveneasca. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Presa moldoveneasca: Iohannis va face prima vizita la Chisinau in calitate de presedinte ales

Klaus Iohannis va efectua prima sa vizita in calitate de presedinte ales in Republica Moldova, unde se va intalni si cu premierul Iurie Leanca, scrie presa moldoveneasca.

Alegeri prezidentiale 2014. Iohannis, felicitat de SUA: Romanii au facut o demonstratie exemplara

Guvernul SUA il felicita pe presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis, pentru castigarea bataliei prezidentiale, dar si pe romanii care au iesit in numar mare la vot, dand dovada de spirit civic.

Alegeri prezidentiale 2014. Iohannis: Nu l-am invitat pe Regele Mihai la ceremonia mea de investire

Klaus Iohannis, presedintele ales al romanilor, dezmite informatia aparuta in spatiul public potrivit careia acesta a lansat o invitatie catre Regele Mihai I de a participa la ceremonia de investire in functia de sef al statului.

Alegeri prezidentiale 2014. Rezultate finale Dambovita: Ponta - 58,08%, Iohannis - 41,92%

Alegeri prezidentiale 2014. Candidatul PSD-UNPR-PC, premierul Victor Ponta, s-a clasat pe primul loc, in judetul Dambovita, la turul doi al prezidentialelor, cu un scor de 58,08%, pe locul doi fiind Klaus Iohannis cu 41,92% conform rezultatelor finale anuntate de Biroul Electoral Judetean.

Alegeri prezidentiale 2014. Primarii care au schimbat partidul inainte de alegeri au hotarat soarta alegerilor in Dambovita

Alegeri prezidentiale 2014. Primarii din Dambovita care au beneficiat de Ordonanta de Urgenta care le permitea sa schimbe partidul in decurs de 45 de zile au venit cu un aport important de electorat pentru PSD. Cei mai multi traseisti sunt edili veniti din randurile PDL, iar unul dintre ei, cel de la Rascaieti a obtinut cel mai bun scor pentru PSD la alegerile prezidentiale.

Alegeri prezidentiale 2014: Cum s-au impartit Klaus Iohannis si Victor Ponta pe voturi in Salaj

Presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis, a aduna in Salaj 77. 397 de voturi valabile 62,93 la suta), in timp ce contracandidatul sau, Victor Ponta, a fost votat de 45. 582 de salajeni 37,06 la suta). Pe unitatii administrative, la alegerile prezidentiale 2014, turul doi, Klaus Iohannis a castigat in cele patru orase din Salaj si in 41 de comune, in timp ce Ponta a castigat doar in 16 comune.

Alegeri prezidentiale 2014. Traseismul politic nu a schimbat cu nimic rezultatul votului la Brasov

La Brasov, edilii din Crizbav si cel de la Sambata de Sus sunt singurii primary care au schimbat partidul inainte de alegerile prezidentiale 2014. Au trecut de la PDL la PSD, dar rezultatului votului a fost diferit. La Crizbav a castigat Victor Ponta, iar la Sambata de Sus, victorios a fost Klaus Iohannis.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta a castigat doar in trei orase din Prahova

Victor Ponta, candidatul PSD, a castigat al doilea tur al alegerilor prezidentiale 2014, doar in trei dintre cele 14 orase si municipii din Prahova. Cea mai mare victorie a lui Klaus Iohannis, candidatul ACL, a fost la Busteni.

Alegeri prezidentiale 2014. Primarul Severinului nu regreta ca a trecut la UNPR inainte de alegeri

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, spune ca nu regreta sub nicio forma faptul ca a trecut la UNPR cu putin inainte de alegerile prezidentiale 2014.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta, presedintele Calarasiului. Cine a votat PSD si care a fost cel mai mare scor inregistrat

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale 2014, Victor Ponta, a fost votat masiv de persoanele din mediul urban. in judetul Calarasi, in cele doua municipiiCalarasi si Oltenita), dar si in cele trei oraseBudesti, Fundulea si Lehliu-Gara), PSD a obtinut scoruri cuprinse intre 51 si 69%.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2559 seconds )