Libnet.ro
UNICEF

06:30

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Primarul Zalaului, Radu Capilnasiu, primul oficial la urne

Adevărul Adevărul,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Primarul Zalaului, Radu Capilnasiu, primul oficial la urne

Alegeri prezidentiale 2014: Primarul Zalaului, Radu Capilnasiu, a fost primul oficial din Zalau care a ajuns in aceasta dimineata la urne. El a votat la sectia de sa Scoala Gimnaziala Mihai Eminescu, situata la mai putin de 100 de metri de locuinta sa. continuă pe Adevărul

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Pentru ce au votat liderii politici ai Salajului - FOTO

Alegeri prezidentiale 2014: Primarul Zalaului, Radu Capilnasiu, a fost primul oficial din Zalau care a ajuns in aceasta dimineata la urne. El a votat la sectia de la Scoala Gimnaziala Mihai Eminescu, situata la mai putin de 100 de metri de locuinta sa.

Alegeri prezidentiale 2014. Primarul Severinului a votat pentru un presedinte care sa reprezinte toti romanii

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, a votat duminica seara, in jurul orei 19,15, la sectia nr. 2 amenajata in incinta Colegiului National Traian, pentru alegerile prezidentiale 2014.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Primarul Focsaniului a votat pentru liniste, Marian Oprisan pentru dragoste intre romani

Autoritatile din Vrancea si-au exprimat optiunile de vot la alegerile prezidentiale in prima parte a zilei. Oprisan a venit cu iubita sa la urne.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014! Primarul Timisoarei a fost matinal: Am votat pentru o Romanie cu fata spre vest

Nicolae Robu, primarul Timisoarei, a votat la ora 9, la Scoala General nr. 30, din cartierul Soarelui. Robu spune ca a votat pentru o Romanie a faptelor bune.

VIDEO Alegeri prezidentiale 2014. Primarul comunei Leu a lovit cu pumnul un membru ACL

Un membru ACL a fost injurat, imbrancit si lovit cu pumnul de primarul comunei doljene Leu. Edilul localitatii s-a ales cu dosar penal pentru lovire si alte violente.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Alesii Barladului si-au exprimat dreptul democratic de a-si alege presedintele

Primarul Constantin Constantinescu si deputatul Adrina Solomon au iesit sa-si exprime votul la alegeri prezidentiale 2014 inca de la primele ore ale zilei de 2 noiembrie.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Primul INCIDENT inainte de inceperea alegerilor. S-a pierdut o STAMPILA

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Nici nu au inceput alegerile si deja au aparut incidentele. O stampila de control s-a pierdut in sectia de votare din localitatea gorjeana Bumbesti Pitic. Este vorba despre st.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Un sucevean a venit la vot cu o copie a cartii de identitate lipita pe un carton

Un sucevean s-a prezentat la urne, in primul tur al alegerilor prezidentiale 2014, identificandu-se cu o copie a cartiid e identitate, pe care o lipise pe un carton. Omul si-a justificat gestul prin faptul ca nu si-a mai gasit actele originale.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Judetul Iasi, cel mai mare numar de voturi exprimat pana la ora 16.00 si locul secund la capitolul liste suplimentare

Judetul Iasi ocupa primul loc in statisticile pentru alegeri prezidentiale 2014 in privinta numarului de cetateni cu drept de vot care si-au exprimat optiunea pana la ora 16.

Alegeri prezidentiale 2014. Ce zic romanii pe retelele sociale pana la ora 9.00

Alegeri prezidentiale 2014. Primul tur de scrutin a inceput astazi de la ora 7. 00, iar romanii au inceput deja sa scrie pe retelele sociale despre alegeri, despre incidente. Deja au aparut primele probleme, ca la fiecare astfel de eveniment in Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )