Libnet.ro
UNICEF

11:00

Alegeri prezidentiale 2014. Scandal la vot: sectiile din Bucuresti au ramas fara formulare pentru liste suplimentare

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Scandal la vot: sectiile din Bucuresti au ramas fara formulare pentru liste suplimentare

Sa-ti exerciti dreptul de vot nu este atat de usor, au descoperit romanii care se afla in Bucuresti, dar au adresa de resedinta in alt oras. continuă pe Adevărul

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. O stampila de vot a disparut dintr-o sectie din Lupeni

O stampila cu inscriptia Votat a disparut de la sectia 125 amenajata la Scoala Generala nr. 5 din Lupeni, judetul Hunedoara, fiind sesizata Politia, fara ca procesul electoral sa fie intrerupt, informeaza Mediafax.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Prezenta la vot in judetul Gorj: 53,98%

Potrivit Biroului Electoral Central, 53,98% dintre gorjeni s-au prezentat la urnein primul tur al ALGERILOR PREZIDENTIALE 2014.

Alegeri prezidentiale 2014: prezenta la vot in judetul Gorj: 53,98%

Potrivit Biroului Electoral Central, 53,98% dintre gorjeni s-au prezentat la urnein primul tur al ALGERILOR PREZIDENTIALE 2014.

Alegeri prezidentiale 2014. Cum voteaza romanii din strainatate

Maine ne alegem un nou presedinte, dupa 10 ani cu Traian Basescu. Este o zi extrem de importanta pentru viitorul tarii. Tot ce trebuie sa stiti despre ziua alegerilor prezidentiale, veti afla de la Antena 3,.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Sumarul incidentelor la sectiile de votare. Au fost depuse 91 de sesizari privind neregulile la vot

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Nici nu au inceput alegerile si deja au aparut incidentele. Primul incident se refera la o stampila de controlcare s-a pierdut in sectia de votare din localitatea gorjeana.

Alegeri prezidentiale 2014. Cum sa votezi daca nu mai sunt declaratii pe proprie raspundere pentru listele suplimentare

Alegeri prezidentiale 2014. Mai multi romani din tara se plang de faptul ca nu mai pot vota pe listele suplimentare, pentru ca nu mai exista formulare tipizate pentru declaratiile pe proprie raspundere. Purtatorul de cuvant al BEC a oferit o solutie, desi nu este una rapida.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Ghidul alegatorului roman din strainatate. Cum se poate vota in diaspora

Biroul Electoral Central a dat publicitatii Ghidul alegatorului roman din strainatate pentru alegerile prezidentiale 2014.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 HUNEDOARA. Din Tinutul Padurenilor se va comunica prezenta la vot prin satelit

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara: zece sectii de votare din zonele aflate in afara acoperirii unor retele de telefonie mobila vor comunica prezenta printr-un sistem de comunicatii speciale, prin satelit. Sectiile se afla in special in Tinutul Padurenilor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Bataie de joc la Cluj in sectiile de votare din zona studenteasca. ACL cere demisia prefectului

ACL Cluj crere demisia prefectului Clujului, Gheorghe Vuscan, acuzandu-l ca impiedica alegatorii sa voteze din cauza aglomeratiei si lipsei de formulare. Presedinta Biroului Electoral Cluj, Monica Trofin, recomanda clujenilor evitarea sectiilor din zona studenteasca, unde la cozi se sta cel putin 30 de minute.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Presedintele PSD Alba acuza ACL de actiuni masive de vot multiplu si cere interventia Politiei

Presedintele PSD Alba, deputatul Ioan Darzu, acuza ACL ca desfasoara in judet o actiune masiva de vot multiplu in ultima ora a alegerilor prezidentiale, solicitand interventia Politiei pentru identificarea a zeci de masini care transporta persoane la urne, conform Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )