Libnet.ro
UNICEF

06:00

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Ce zic liderii studentilor: E inadmisibil sa ingradim dreptul unor cetateni de a vota din cauza lipsei de papetarie

Adevărul Adevărul,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Ce zic liderii studentilor: E inadmisibil sa ingradim dreptul unor cetateni de a vota din cauza lipsei de papetarie

Liderii studentilor din Romania adreseaza un nou apel tinerilor: sa mearga la vot si in turul al doilea al alegerilor prezidentiale 2014. Sa nu se descurajeze in urma problemelor aparute in primul tur de scrutin si sa mearga la vot si in 16 noiembrie, spune Cristi Popescu, vocea studentilor romani. continuă pe Adevărul

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Ce spun liderii politici de la Sibiu dupa anuntarea exit poll-urilor din turul I VIDEO

Principalii lideri politici de la Sibiu, cei ai ACL si PSD, au comentat rezultatele exit poll-urilor imediat dupa anuntarea acestora, la sediile de partid.

Alegeri prezidentiale 2014. Ce zic romanii pe retelele sociale pana la ora 9.00

Alegeri prezidentiale 2014. Primul tur de scrutin a inceput astazi de la ora 7. 00, iar romanii au inceput deja sa scrie pe retelele sociale despre alegeri, despre incidente. Deja au aparut primele probleme, ca la fiecare astfel de eveniment in Romania.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. VIDEO Peste 50 de reprezentanti ai ACL si ai studentilor picheteaza Prefectura Cluj si cer demisia prefectului. Striga Jos Ponta!

Peste 30 de reprezentanti ai ACL Cluj si ai studentilor clujeni picheteaza la aceasta ora sediul Prefecturii Cluj in semn de protest ca studentii nu mai pot vota. La protestul spontan participa si senatorul Alin Tise, consilierii judetene Mihai Seplecan, si Alexandru Coroian.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. VIDEO Peste 50 de reprezentanti ai studentilor si ai partidelor picheteaza Prefectura Cluj. Striga Jos Ponta! si Lasati-i sa voteze!

Peste 30 de reprezentanti ai ACL Cluj si ai studentilor clujeni picheteaza la aceasta ora sediul Prefecturii Cluj in semn de protest ca studentii nu mai pot vota. La protestul spontan participa si senatorul Alin Tise, consilierii judetene Mihai Seplecan, si Alexandru Coroian.

Alegeri prezidentiale 2014. Acuzatii de mituire a studentilor clujeni - 50 de lei votul pentru Ponta

ACL Cluj au formulat o sesizare telefonica la numarul de urgenta al Politiei, 112, prin care s-a solicitat deplasarea unui echipaj in campusul studentesc Hasdeu, pentru a verifica informatiile potrivit carora mai multi studenti au fost ademeniti cu suma de 50 de lei pentru a vota cu candidatul Victor Ponta. PSD acuza, in replica, ACL-ul de aceeasi infractiune.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. VIDEO Peste 50 de reprezentanti ai partidelor picheteaza Prefectura Cluj. Striga Jos Ponta! si Lasati-i sa voteze!

Peste 50 de reprezentanti ai partidelor politice picheteaza la aceasta ora sediul Prefecturii Cluj in semn de protest ca studentii nu mai pot vota. La protestul spontan participa si senatorul Alin Tise, consilierii judetene Mihai Seplecan, si Alexandru Coroian.

Alegeri prezidentiale 2014 Reactia PSD Sibiu, dupa victoria zdrobitoare a lui Iohannis: Rezultatele noastre sunt proaste. Banuiesc ca mai jos de atat nu putem ajunge

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Liderii PSD Sibiu au oferit marti prima reactie oficiala dupa ce Klaus Iohannis a obtinut o victorie zdrobitoare la Sibiu, cu un procent de aproape 70 la suta.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Cum s-a simtit migratia primarilor la alegeri in Bistrita-Nasaud?

inainte de alegerile prezidentiale, PNL si-a pierdut toti primarii, iar PDL a ramas cu jumatate, ca urmare a ordonantei traseistilor. Aceste miscari au influentat si alegerile prezidentiale in Bistrita-Nasaud, mai ales in cazul comunelor cu primari care au lasat PDL pentru PSD.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Peste 1.700 de damboviteni si-au facut carti noi de identitate in ziua de alegeri

Peste 1. 700 de damboviteni si-au ridicat carti noi de identitate de alegerile prezidentiale 2014. Cele mai multe solicitari au fost inregistrate in cea de-a doua parte a zilei alegerilor, la Targoviste. Este vorba de 149 de carti de identitate care au fost eliberate intre orele 12.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Penitenciarul si Arestul, singurele sectii de votare din Oradea unde Victor Ponta a castigat alegerile

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 in primul tur al alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis a castigat atat in Oradea, cat si in Bihor. Din cele 143 de sectii de vot din Oradea, doar in doua a reusit Victor Ponta sa se claseze pe primul loc. Este vorba despre sectiile din Penitenciar si Arest.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )