Libnet.ro
UNICEF

06:45

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce-si reproseaza Viorica Dancila, dupa turul 1 al alegerilor prezidentiale

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce-si reproseaza Viorica Dancila, dupa turul 1 al alegerilor prezidentiale

Viorica Dancila a declarat, duminica, dupa aflarea rezultatelor exit-poll privind alegerile prezidentiale, ca isi reproseaza faptul ca nu a reusit sa ajunga in. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Judetele unde Viorica Dancila a iesit invingatoare

Viorica Dancila a obtinut 2. 616 voturi, adica 23,79%. Candidata PSD la prezidentiale a castigat alegerile in zece judete. Acestea.

Alegeri prezidentiale 2019 Niciun vot pentru Viorica Dancila la Shanghai

Coordonatorul campaniei USR, Catalin Drula, spune ca sistemul de numarare paralela al partidului a semnalat faptul ca, la inchiderea urnelor in Shanghai, niciun vot nu fusese inregistrat pentru Viorica Dancila. Am verificat dupa procedura cu delegatul de acolo si informatia e corecta, a scris Drula pe Facebook.

Alegeri prezidentiale 2019. Cine a votat-o pe Viorica Dancila in judetul Calarasi, in ce localitati a fost preferata electoratului

Desi la nivelul judetului Calarasi, Klaus Iohannis, candidatul Partidului National Liberal, a ctstigat alegerile, obtinand un procent de 36,9%, in orasele Budesti, Fundulea si Lehliu, Viorica Dancila a fost preferata electoratului.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis, primele declaratii dupa rezultatele EXIT-POLL: Niciodata romanii nu au votat atat de mult si de clar impotriva PSD. Au votat pentru o Romanie normala

Klaus Iohannis face declaratii dupa primele rezultate exit-poll.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce a facut Klaus Iohannis, imediat dupa ce a votat

Klaus Iohannis a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, imediat dupa ce si-a exprimat votul la sectia de votare de la liceul Jean Monet. Candidatul PNL la prezidentiale sustine.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rasturnare de situatie in estimarile PNL dupa iesirea de la urne

Se incing lucrurile in privinta estimarilor pe care le fac partidele la iesirea de la urne. Potrivit unor surse Antena 3, estimarea PNL il arata pe Klaus Iohannis lider.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Rezultate provizorii in diaspora, dupa numararea a 51 de sectii: Iohannis - 2.256 voturi, Barna - 2.249

ACTUALIZARE - Rezultate provizorii in diaspora, dupa numararea a 51 de sectii: Iohannis - 2. 256 voturi, Barna - 2. 249 ------------- * ACTUALIZARE - Peste 559. 000 de romani din diaspora s-au prezentat la urne pana la ora 18,00 -------------- * ACTUALIZARE - Numarul total al votantilor din diaspora a trecut duminica de 500. 000 cea mai mare participare a romanilor din strainatate la un scrutin desfasurat in Romania. ------------- Numarul total al votantilor din diaspora a trecut duminica de 400. 000 cea mai mare participare a romanilor din strainatate la un scrutin desfasurat in Romania.

Vot PSD alegeri prezidentiale 2019. Ce judete au votat majoritar cu Viorica Dancila

Alegeri prezidentiale 2019. Votul masiv in Diaspora a adus ingrijorare in casa PSD, dar a si demonstrat partidului cine sunt fideli culorii rosii. Ce judete au votat majoritar cu Viorica Dancila? Vot PSD alegeri prezidentiale 2019. Ce judete au votat majoritar cu Viorica Dancila? Primul tur al alegerilor prezidentiale 2019 s-a incheiat duminica seara, 10 .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce a aparut imediat pe pagina de Facebook a Vioricai Dancila, dupa ce a intrat in turul doi

Viorica Dancila a postat pe pagina personala de Facebook, un mesaj, la scurta vreme dupa ce rezultatele alegerilor au fost facute public.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce a aparut pe pagina de Facebook a Vioricai Dancila, dupa ce a votat

Viorica Dancila a postat pe pagina de Facebook un mesaj, la scurt timp dupa ce a votat. Candidatul PSD la prezidentiale indeamna romanii sa mearga la vot si sustine ca a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )