Libnet.ro
UNICEF

00:08

Alegeri SUA 2016. Cale libera pentru Donald Trump. John Kasich isi suspenda campania in vederea prezidentialelor

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016. Cale libera pentru Donald Trump. John Kasich isi suspenda campania in vederea prezidentialelor

Republicanul John Kasich isi suspenda miercuri campania pentru nominalizarea republicanilor la prezidentiale, lasand calea libera pentru miliardarul Donald Trump, care a reusit sa-si elimine matematic contracandidatii prin acumularea celui mai mare numar de delegati, cu o luna inainte de finalizarea alegerilor primare, relateaza NBC. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016. Donald Trump vrea ca vicepresedinte un politician republican cu experienta

Miliardarul american Donald Trump, aflat foarte aproape de a-si asigura investitura Partidului Republican pentru alegerile prezidentiale din noiembrie, a dat asigurari miercuri ca pentru functia de vicepresedinte va avea in vedere un profesionist al politicii, capabil sa se descurce in relatiile cu Congresul, transmite AFP, preluata de agerpres. ro.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump, tot mai aproape de nominalizarea republicana. Ted Cruz s-a retras din cursa

Miliardarul Donald Trump este tot mai aproape de nominalizarea Partdului Republican in cursa pentru Casa Alba dupa o victorie categorica in Indiana care l-a facut pe principalul sau rival, Ted Cruz, sa se retraga din cursa.

Alegeri SUA. Senatorul republican Ted Cruz s-a retras din cursa pentru Casa Alba. Donald Trump castiga teren

Senatorul ultraconservator de Texas, Ted Cruz, s-a retras, marti, din cursa pentru investitura Partidului Republican la alegerile prezidentiale, astfel ca omul de afaceri Donald Trump a devenit principalul candidat al partidului.

Donald Trump, din ce in ce mai aproape de Casa Alba. Un alt republican s-a retras din cursa pentru nominalizare

Donald Trump a obtinut victoria in statul american Indiana, avand sanse din ce in ce mai mari de a obtine nominalizarea din partea partidului republican, dupa ce contracandidatul sau republican.

Donald Trump nu vrea ca SUA sa mai plateasca pentru apararea statelor europene (VIDEO)

Donald Trump socheaza din nou. Candidatul republican a spus ca, in cazul in care va fi ales presedinte, Statele Unite nu vor mai fi dispuse sa plateasca pentru apararea tarilor europene din NATO, in.

Donald Trump face knockout Partidul Republican. Ted Cruz, hasta la vista, baby!

Indiana marcheaza finalul cursei pentru Ted Cruz, care se intoarce umilit acasa. Partidul Republican se vede, acum, nevoit sa accepte inevitabilul: Donald Trump este candidatul la alegerile din noiembrie. Dupa spectaculoasa victorie din statul Indiana si retragerea lui Ted Cruz, zarurile au fost aruncate.

Donald Trump, drum liber spre Casa Alba, dupa ce Ted Cruz s-a retras din cursa pentru alegerile prezidentiale

Donald Trump a obtinut victoria in statul american Indiana, avand sanse din ce in ce mai mari de a obtine nominalizarea din partea partidului republican. Mai mult, contracandidatul sau republican Te.

Donald Trump: Vom castiga in noiembrie, vom castiga grandios si va fi America mai intai

Omul de afaceri Donald Trump, devenit marti candidatul probabil al Partidului Republican in cursa pentru Casa Alba. Republicanul si-a aratat convingerea in legatura cu victoria pe care o va avea la.

Donald Trump castiga primarele republicane din Indiana, etapa importanta spre investitura (mass-media)

Omul de afaceri Donald Trump a obtinut marti o victorie majora la primarele republicane din Indiana, apropiindu-se in mars fortat de investitura pentru prezidentialele din noiembrie, relateaza AFP.

Insultele lui Donald Trump au devenit sursa de inspiratie pentru o campanie online (VIDEO)

Insultele lui Donald Trump fata de contracandidatul sau democrat, Hillary Clinton, l-au ajutat pe un sustinator al acesteia sa initieze un proiect online de succes, informeaza B1 TV. Este vorba despre o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )