Libnet.ro
UNICEF

06:00

ALEGERI SUA 2016: Donald Trump va ajunge in fata instantei intr-un dosar legat de frauda comisa la Universitatea Trump

Adevărul Adevărul,
ALEGERI SUA 2016: Donald Trump va ajunge in fata instantei intr-un dosar legat de frauda comisa la Universitatea Trump

Justitia din New York a decis ca dosarul legat de frauda comisa la asa-numita Universitate Trump va ajunge in instanta. in acest context, republican Donald Trump are sanse destul de mari sa fie audiat cu privire la frauda educationala comisa de managerii Universitratii Trump, unde studentii trebuiau sa fie initiati in secretele imobiliarelor, dar in schimb au fost furati de mii de dolari pentru cursuri inutile, scrie Wall Street Journal. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016: Donald Trump si Hillary Clinton, tot mai aproape de cursa finala pentru Casa Alba

Donald Trump si Hillary Clinton au fost marii castigatori ai alegerilor primare organizate pe coasta de est a Statelor Unite. De partea republicana, Trump a triumfat in 5 state, in timp ce Hillary.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump doboara record dupa record

Candidatul miliardar a castigat la diferente enorme in toate cele cinci state in care s-au tinut alegeri primare marti, parand de neoprit in cursa pentru nominalizarea din partea Partidului Republican pentru Casa Alba. Democrata Hillary Clinton s-a impus in patru state, cedand doar Rhode Island lui Bernie Sanders.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump castiga in alte cinci state, Hillary Clinton isi creste avansul in fata lui Sanders

Alegerile primare care desemneaza candidatii celor doua partide istorice la prezidentialele din noiembrie au intrat in ultima treime, iar favoritii Donald Trump si Hillary Clinton s-au apropiat si mai mult de castigarea nominalizarilor miercuri dimineata, in urma proceselor electorale din statele Pennsylvania, Maryland, Connecticut, Delaware si Rhode Island.

Alegeri SUA 2016. Primare in cinci state, Hillary Clinton si Donald Trump, favoriti FOTO

Alte cinci state americane vor organiza astazi alegeri preliminare, proces electoral in urma carora cei doi lideri in sondaje, Hillary Clinton si Donald Trump, si-ar putea consolida pozitiile in cursa pentru nominalizarea la candidatura pentru functia de presedinte al SUA.

ALEGERI SUA 2016: Kasich si Cruz au semnat un acord pentru a opri ascensiunea lui Donald Trump

Ted Cruz si John Kasich, candidati pentru investitura Partidului Republican la prezidentiale, au anuntat duminica ca isi vor uni fortele si isi vor diviza eforturile pentru a opri ascensiunea periculoasa a miliardarului Donald Trump, care este foarte aproape sa obtina numarul de delegati necesari pentru o majoritate clara la conventie, scrie CNN.

Alegeri SUA 2016. Promisiunea lui Hillary Clinton in caz ca va castiga fotoliul de la Casa Alba: 50% dintre ministri vor fi femei

Fostul secretar de Stat american Hillary Clinton a promis ca, in cazul in care va deveni presedinta, 50 la suta dintre ministri vor fi femei, transmite euroasianews. ru.

Alegeri primare in SUA: Donald Trump, castigatorul alegerilor primare in cinci state

Donald Trump a castigat marti alegerile primare republicane in cinci state din nord-estul Americii, dupa victoriile obtinute in Rhode Island si Delaware, iar Hillary Clinton a invins.

Alegeri primare in SUA: Donald Trump, castiga in cinci state din nord-estul Americii

UPDATE: Hillary Clinton a castigat si alegerile primare din Pennsylvania, in timp ce Bernie Sanders a obtinut victoria in Rhode Island, informeaza AFP. Donald Trump a castigat.

Donald Trump militeaza pentru reducerea implicarii SUA la apararea aliatilor europeni si asiatici

Donald Trump, favoritul primarelor republicane pentru presedintia SUA, si-a expus miercuri viziunea asupra politicii externe pe care doreste sa o promoveze daca va ajunge la Casa Alba, subliniind ca aceasta va merge intr-o directie mai putin interventionista si ca Statele Unite vor contribui mai putin la apararea aliatilor europeni si asiatici, relateaza agentiile Reuters si AFP, citate de Agerpres.

Donald Trump si Hillary Clinton sunt marii CASTIGATORI ai ultimului tur din alegerile primare

Miliardarul Donald Trump a triumfat marti in cadrul a cinci alegeri primare republicane organizate pe coasta de est a SUA, in timp ce Hillary Clinton a castigat patru scrutine in tabara democratilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )