Libnet.ro
UNICEF

19:45

Alegeri SUA 2020. Joe Biden, noul presedinte al Americii. Ce va face in prima zi dupa ce va prelua mandatul?

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2020. Joe Biden, noul presedinte al Americii. Ce va face in prima zi dupa ce va prelua mandatul?

Candidatul democrat la Casa Alba Joe Biden s-a angajat ca in prima zi a presedintiei sale sa revina la acordul de la Paris privind clima, din care SUA s-au retras oficial miercuri, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2020. Joe Biden, noul presedinte al Americii, cunoaste bine Romania

Joe Biden, prospat ales presedinte al SUA, din partea democratilor, cunoaste bine Romania. A tinut legatura in mod activ cu presedintii Basescu si Iohannis in perioada in care era vicepresedinte sub administratia Barack Obama.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden, noul presedinte al SUA, o viata in slujba cetatenilor

Veteranul politicii americane Joe Biden a fost ales cel de-al 46-lea presedinte al SUA dupa un scrutin electoral in prelungiri. A primit cele mai multe voturi din partea americanilor. La 77 de ani, dupa tragediile din familia sa, doua prime tentative nefructuoase si o campanie bulversata de pandemia covid-19 i-a convins pe americani ca este mai bun decat contracandidatul sau republica, Donald Trump, ca este un unificator, nu un dezbinator.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden si-a lansat site-ul de tranzitie

Joe Biden nu a revendicat inca in mod oficial victoria in alegerile prezidentiale in Statele Unite de marti si asteapta rezultatele, insa echipa sa de campanie i-a lansat deja site-ul de tranzitie, intitulat sobru Biden-Harris Transition, relateaza BFMTV.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden este favoritul caselor de pariuri

Pariurile cu privire la numele viitorului locatar al Casei Albe sunt in continuare deschise, in timp ce toate privirile sunt atintite asupra a opt state americane - Alaska, Arizona, North Carolina, Georgia, Michigan, Nevada, Pennsylvania si Wisconsin - de ale rezultate caror depinde acest nume. Favoritul pariorilor este candidatul democrat Joe Biden.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden, confuzii jenante in fata unor simpatizanti de-ai sai

Candidatul democrat la Casa Alba, Joe Biden, a comis marti, la Philadelphia, o serie de confuzii jenante, incurcandu-si nepoatele, relateaza AFP.

Cine este, de fapt, Joe Biden, noul presedinte al Americii. A scris istorie cu varsta lui

Viata si cariera impresionanta a lui Joe Biden. Cine este, cum ce s-a facut cunoscut in domeniu si cum a reusit sa scrie deja istorie? Detalii despre actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii. Joe Biden: cariera, viata, relatii Joe Biden a castigat in cursa pentru Casa Alba! Candidatul din partea Partidului Democrat a devenit .

Joe Biden este noul presedinte ales al Statelor Unite ale Americii

Candidatul democrat Joe Biden a castigat alegerile prezidentiale si a devenit noul presedinte ales al Statelor Unite ale Americii. Astfel, Biden va fi cel de-al 46-lea presedinte al SUA. CNN a anuntat, astazi, victoria noului presedinte SUA.

Joe Biden, tot mai aproape de victorie: Vom castiga aceasta cursa electorala

Alegeri SUA 2020. Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat,sustine ca este increzator in castigarea scrutinului prezidential din Statele Unite.

Alegeri SUA 2020.Joe Biden isi consolideaza avansul fata de Trump in statul Georgia

Candidatul democrat la presedintia SUA, Joe Biden, continua sa isi consolideze, sambata, avansul fata de republicanul Donald Trump si este aproape de victorie in alegerile pentru fotoliul de la Casa Alba, anunta CNN.

Alegeri SUA 2020 Joe Biden conteaza pe victorie inainte de week-end, Trump cere oprirea numararii voturilor prin corespondenta

La doua zile dupa Election Day, Statele Unite ar putea cunoaste joi numele presedintelui care va depune juramantul in 20 ianuarie, cu rezultate asteptate in state-cheie de care are nevoie democratul Joe Biden pentru a-l invinge pe Donald Trump, care contesta numaratoarea voturilor in justitie, scrie AFP. 20 Pennsylvania: Biden se apropie la doar 98. 000 de voturi de Trump, in conditiile in care mai sunt de centralizat circa 400. 000 de voturi. 20 Georgia: Biden se apropie la doar 12. 800 de voturi de Trump. Mai sunt de contabilizat circa 48. 000 de voturi. 11 Nevada: Avansul lui Biden a crescut la 11. 400 de voturi. 50 Pennsylvania: avansul lui Trump scade la circa 121. 000 de voturi. 29 Trump cere oprirea numararii voturilor prin corespondenta 18. 00 Georgia: avansul lui Trump a scazut la 18. 146 de voturi, cu circa 61. 000 de voturi ramase de centralizat. 13 Cand sunt programate urmatoarele informatii din statele in care nu s-a decis castigatorul detalii in articol)12. 58 Cine sunt Alexandria Ocasio-Cortez si Trupa AOC, marile castigatoare ale alegerilor de marti 12. 01 De ce unele ziare si televiziuni s-au ferit pana acum sa treaca Arizona in contul lui Biden11. 03 Casele de pariuri il coteaza pe Trump doar cu 13-14% sanse la o victorie10. 30 Cea mai mare surpriza din alegeri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )