Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALEGERI SUA, LIVE-TEXT. BARACK OBAMA A CASTIGAT ALEGERILE DIN SUA. Obama are 284 de electori, Romney are 203

Antena3 Antena3,
ALEGERI SUA, LIVE-TEXT. BARACK OBAMA A CASTIGAT ALEGERILE DIN SUA. Obama are 284 de electori, Romney are 203

Barack Obama ramane PRESEDINTELEAMERICII, castigand din nou alegerile din SUA. El va ramane pentru un al doilea mandat la Casa Alba. America Democrata este in sarbatoare. UPDATE: 06:16 Obama castiga. continuă pe Antena3

ALEGERI SUA, LIVE-TEXT. Batalia pentru Casa Alba, tot mai stransa. Obama are 173 de voturi, Romney are 174

Peste 200 de milioane de americani au fost chemati la urne, pentru desemnarea Presedintelui. Barack Obama are ocazia de a obtine al doilea mandat, in timp ce Mitt Romney poate deveni cel de-al 45-lea Presedinte american.

VIDEO. LIVE TEXT. Barack Obama sustine un discurs dupa castigarea alegerilor: Suntem o ...

Barack Obama sustine un discurs in urma castigarii unui nou mandate la Casa Alba. Romania Libera reda, in format LIVE TEXT, cele mai importante declaratii ale noului presedinte al Statelor Unite: - Noi suntem o familie americana. Cadem si ne ridicam impreuna ca o natiune. - In pofida greutatilor, a frustrarilor, nu am avut niciodata mai multa speranta in privinta Americii si va rog sa intretineti acest spirit. Nu vorbesc de optimism, de idealism. - Mereu am crezut ca speranta este .

LIVE TEXT Barack Obama sustine un discurs dupa castigarea alegerilor: Suntem o familie ...

Barack Obama a tinut, marti, un discurs in urma castigarii unui nou mandate la Casa Alba. Noi suntem o familie americana. Cadem si ne ridicam impreuna ca o natiune, a declarat presedintele american reales. In pofida greutatilor, a frustrarilor, nu am avut niciodata mai multa speranta in privinta Americii si va rog sa intretineti acest spirit. Nu vorbesc de optimism, de idealism, Mereu am crezut ca speranta este incapatanarea de a crede ca ceva mai bun ne asteapta atata timp cat avem .

ALEGERI SUA. Portretul lui Barack Obama, presedintele care a intruchipat speranta americanilor

Ajuns la putere cu un slogan al sperantei, Barack Obama, primul presedinte de culoare al SUA, care asipra la un al doilea mandat de patru ani la Casa Alba, trebuie sa-si asume un bilant care a dezamagit anumiti.

VIDEO+FOTO. ALEGERI PREZIDENTIALE iN SUA: MAREA BATALIE - Barack Obama vs. Mitt Romney.

Romania Libera va prezinta, in format LIVE TEXT, cele mai importante momente si declaratii de la alegerile prezidentiale din SUA, care au loc marti, 6 octombrie. _ _ _ _ 7:40 - Peste 200 de milioane de alegatori americani sunt asteptati, marti, la sectiile de votare pentru a-si alege presedintele in cadrul scrutinului prezidential din SUA. In cursa intra actualul presedinte al SUA, democratul Barack Obama, presedintele si republicanul Mitt Romney, potrivit Hotnews. ro. Primele birouri de vot .

ALEGERI SUA. Barack Obama castiga alegerile... pe Twitter. Este citat in 40% dintre mesajele postate, Romney in 24%

Inceputul votului in Statele Unite a declansat difuzarea a aproximativ sapte milioane de mesaje pe Twitter in Statele Unite, dintre care 40% il citeaza pe Barack Obama, iar 24% pe rivalul sau Mitt Romney, a.

ALEGERI SUA. Cine a votat cu Barack Obama si cine l-a sustinut pe Mitt Romney. Sondajele care arata preferintele americanilor

Barack Obama a fost reales presedinte al Statelor Unite, cu toate ca Mitt Romney a castigat votul popular. El a devenit cel de-al 44-lea presedinte din istoria Americii, fiind primul lider de culoare de la Casa.

Dolarul a scazut pe pietele financiare interationale dupa victoria lui Barack Obama

Dolarul a scazut considerabil pe pietele financiare interationale, mai ales pe cele asiatice, dupa anuntul victoriei lui Barack Obama la alegerile prezidentiale din SUA. in conditiile in care democratii isi.

Barack Obama a castigat cel de-al doilea mandat la Casa Alba, cu peste 270 de voturi

Barack Obama a fost reales marti presedinte al Statelor Unite, cu o majoritatea evident, depasind pragul de 270 de voturi din partea electorilor. Este pentru prima oara cand un presedinte de culoare castiga.

ALEGERI SUA. BARACK OBAMA, REALES PRESEDINTE. A castigat alegerile cu 303 electori. Romney are 206

Barack Obama ramane PRESEDINTELEAMERICII, castigand din nou alegerile din SUA. El va ramane pentru un al doilea mandat la Casa Alba. America Democrata este in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )