Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALEGERI SUA, LIVE-TEXT. Batalia pentru Casa Alba, tot mai stransa. Obama are 173 de voturi, Romney are 174

Antena3 Antena3,
ALEGERI SUA, LIVE-TEXT. Batalia pentru Casa Alba, tot mai stransa. Obama are 173 de voturi, Romney are 174

Peste 200 de milioane de americani au fost chemati la urne, pentru desemnarea Presedintelui. Barack Obama are ocazia de a obtine al doilea mandat, in timp ce Mitt Romney poate deveni cel de-al 45-lea Presedinte american. continuă pe Antena3

ALEGERI SUA, LIVE-TEXT. BARACK OBAMA A CASTIGAT ALEGERILE DIN SUA. Obama are 284 de electori, Romney are 203

Barack Obama ramane PRESEDINTELEAMERICII, castigand din nou alegerile din SUA. El va ramane pentru un al doilea mandat la Casa Alba. America Democrata este in sarbatoare. UPDATE: 06:16 Obama castiga.

Cursa stransa in batalia pentru Casa Alba.

Alegerile prezidentiale americane, care au loc pe 6 noiembrie, continua sa fie deosebit de stranse, potrivit nenumaratelor sondaje nationale si locale din ultimele zile. Cei doi contracandidati, democratul Barack Obama si republicanul Mitt Romney, au depus eforturi intense in ultimele zile pentru cucerirea statelor-cheie. Barack Obama sau Mitt Romney? De maine, marti, 6 noiembrie, vom cunoaste numele celui care va conduce in urmatorii ani cel mai puternic stat al lumii, Statele Unite.

UPDATE. CFR CLUJ - GALATASARAY LIVE TEXT. Lupta pentru calficarea in PRIMAVARA EUROPEANA. ...

Meciul CFR CLUJ - GALATASARAY ISTANBUL se joaca in aceasta seara in etapa a patra a Grupei H a Ligii Campionilor, de la 21. CFR CLUJ lupta pentru calificarea in primavara europeana, aflandu-se pe locul 2 in grupa, la 1 punct diferenta de Manchester United. Meciul CFR CLUJ - GALATASARY va fi difuzat, in format LIVE TEXT, pe romanialibera. ro si va putea fi urmarit la TV pe postul DigiSport 1. Campioana Romaniei, CFR Cluj, a incheiat la egalitate, scor 1-1 1-0), meciul sustinut la 23 .

Cine este republicanul Mitt Romney, contracandidatul lui Barack Obama pentru Casa Alba

Contracandidatul lui Barack Obama, republicanul Mitt Romney, mizeaza mai mult pe voturile somerilor. El promite abrogarea impozitului imobiliar, eliminarea taxelor pe dobanzi, dividende si acumularea de capital.

LIVE TEXT Alegeri prezidentiale SUA: Ultima zi de campanie electorala

Barack Obama si Mitt Romney isi arunca luni in lupta toate fortele, in ultima zi de campanie, dupa luni de campanie si sute de milioane de dolari cheltuiti in publicitate, fara a permite insa niciunui candidat sa devina favorit in sondaje. Cele patru mari sondaje nationale publicate duminica arata o tara mai divizata ca niciodata. Presedintele in exercitiu este creditat favorit intr-un sondaj Pew cu 48% din intentiile de vot fata de 45% pentru rivalul sau. Dar alte trei sondaje publicate de Politico, NBC News/Wall Street Journal si ABC News/Washington Post acorda actualului presedinte un avans nesemnificativ de un punct sau chiar zero. 22:40 Presedintele Barack Obama are un avans de doua procente in fata rivalului sau republican, Mitt Romney, potrivit unui sondaj comun realizat de Reuters si Ipsos. UPDATE 22:00: Candidatul republican Mitt Romney va face campanie pentru Casa Alba pana in ultima zi, acesta avand programate doua calatorii marti, in ziua alegerilor prezidentiale. Sunt vizate statele-cheie Pennsylvania est) si Ohio nord), dupa cum a anuntat echipa sa de campanie. Hotnews. ro va tine la curent cu cele mai noi evenimente din ultima zi de campanie inaintea alegerilor prezidentiale din SUA.

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA. Michelle Obama, un atu major pentru sotul sau in cursa pentru ...

Michelle Obama, in varsta de 48 de ani, prima First Lady de culoare de la Casa Alba, Mama-sefa cum se proclama ea insasi si campioana a luptei impotriva obezitatii, este un atu major pentru sotul sau, presedintele Barack Obama, pe care il depaseste in privinta popularitatii, relateaza AFP, citata de Mediafax. Reticenta, in urma cu patru ani, sa se instaleze la Casa Alba - ea se gandea sa ramana la Chicago pana la incheierea anului scolar -, Michelle Obama a imbratisat progresiv si cu din .

Batalia finala pentru Casa Alba se da intre Michelle Obama si Ann Romney

Adevaratele motoare de campanie electorala in SUA? Michelle Obama si Ann Romney. in timp ce una isi depaseste sotul in cotele de popularitate, cealalta incearca sa-si umanizeze barbatul. Ambele au aceeasi misiune: sa castige inimile americanilor, ca sa-si petreaca urmatorii patru ani la Casa Alba.

VIDEO. LIVE TEXT. Barack Obama sustine un discurs dupa castigarea alegerilor: Suntem o ...

Barack Obama sustine un discurs in urma castigarii unui nou mandate la Casa Alba. Romania Libera reda, in format LIVE TEXT, cele mai importante declaratii ale noului presedinte al Statelor Unite: - Noi suntem o familie americana. Cadem si ne ridicam impreuna ca o natiune. - In pofida greutatilor, a frustrarilor, nu am avut niciodata mai multa speranta in privinta Americii si va rog sa intretineti acest spirit. Nu vorbesc de optimism, de idealism. - Mereu am crezut ca speranta este .

LIVE TEXT Barack Obama sustine un discurs dupa castigarea alegerilor: Suntem o familie ...

Barack Obama a tinut, marti, un discurs in urma castigarii unui nou mandate la Casa Alba. Noi suntem o familie americana. Cadem si ne ridicam impreuna ca o natiune, a declarat presedintele american reales. In pofida greutatilor, a frustrarilor, nu am avut niciodata mai multa speranta in privinta Americii si va rog sa intretineti acest spirit. Nu vorbesc de optimism, de idealism, Mereu am crezut ca speranta este incapatanarea de a crede ca ceva mai bun ne asteapta atata timp cat avem .

ALEGERI SUA. Uniunea Europeana ii transmite felicitari lui Barack Obama: Vrem sa continuam cooperarea stransa cu SUA

Uniunea Europeana l-a felicitat miercuri pe Barack Obama pentru realegerea sa la Casa Alba. Oficialii europeni si-au exprimat dorinta ca UE si Statele Unite sa isi consolideze relatiile bilaterale si sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )