Libnet.ro
UNICEF

01:06

Alegeri SUA: Mitt Romney a votat, alaturi de sotia sa, in Massachusetts

B1 B1,
Alegeri SUA: Mitt Romney a votat, alaturi de sotia sa, in Massachusetts

Mitt Romney, candidatul republican la presedintia SUA, a votat, marti, impreuna cu sotia sa, Ann, in oraselul Belmont, din statul Massachusetts, scrie CNN. Republicanul a plecat apoi spre avionul sau de. continuă pe B1

Candidatul republican la presedintia SUA, Mitt Romney, a votat in statul Massachusetts

Mitt Romney, candidatul republican la presedintia SUA, a votat, marti, impreuna cu sotia sa, Ann, in oraselul Belmont statul Massachusetts), informeaza AFP. Romney, care s-a declarat increzator ca va.

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA. Mitt Romney, in cautarea ultimei consacrari dupa o viata ...

Fostul om de afaceri multimilionar Mitt Romney, fie ca va deveni sau nu al 45-lea presedinte al Statelor Unite, va incheia marti aproape sase ani de campanie, marcata de vointa acerba de a se diferentia de imaginea sa de barbat distant si oportunist, relateaza AFP, citata de Mediafax. La varsta de 65 de ani, acest mormon, tatal a cinci baieti si bunic de 18 ori, a obtinut numeroase succese profesionale: licentiat la Harvard, consultat supradotat, director admirat, salvator al Jocurilor .

Alegeri SUA Obama si Romney, cot la cot in sonajele de opinie, cu 48 de ore inainte de alegeri

Presedintele in exercitiu, Barack Obama si rivalul sau republican, Mitt Romney erau aproape la egalitate cu 48 de ore inainte de alegerile din SUA, in conformitate cu doua sondaje publicate duminica, relateaza AFP.

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA. Ann Romney, responsabila de umanizarea imaginii lui Mitt Romney.

Ann Romney, in varsta de 63 de ani, casatorita de 43 de ani cu Mitt Romney, a stiut sa castige inimile americanilor purtand stindardul mamei casnice, in cadrul unei campanii in care misiunea ei a fost sa umanizeze imaginea rece a sotului ei, relateaza AFP, citata de Mediafax. Acuzata in aprilie de o comentatoare democrata ca nu a muncit nici macar o zi din viata sa, Ann Romney a replicat scriind primul mesaj pe Twitter din viata sa: Am ales sa raman acasa si sa imi cresc cei cinci copii.

VIDEO+FOTO. ALEGERI PREZIDENTIALE iN SUA: MAREA BATALIE - Barack Obama vs. Mitt Romney.

Romania Libera va prezinta, in format LIVE TEXT, cele mai importante momente si declaratii de la alegerile prezidentiale din SUA, care au loc marti, 6 octombrie. _ _ _ _ 7:40 - Peste 200 de milioane de alegatori americani sunt asteptati, marti, la sectiile de votare pentru a-si alege presedintele in cadrul scrutinului prezidential din SUA. In cursa intra actualul presedinte al SUA, democratul Barack Obama, presedintele si republicanul Mitt Romney, potrivit Hotnews. ro. Primele birouri de vot .

ALEGERI SUA. Portretul lui Mitt Romney, multimilionarul american care vrea sa devina primul presedinte MORMON al tarii

Fostul om de afaceri multimilionar Mitt Romney, fie ca va deveni sau nu al 45-lea presedinte al Statelor Unite, va incheia marti aproape sase ani de campanie, marcata de vointa acerba de a se diferentia de.

ALEGERI SUA. Astazi este ziua cea mai lunga pentru Obama si Romney. Americanii incep sa voteze

Americanii isi aleg astazi presedintele, intr-o cursa electorala extrem de stransa. Potrivit sondajelor, presedintele democrat Barack Obama si adversarul sau republican, Mitt Romney, se situeaza,.

ALEGERI SUA. Maine este ZIUA CEA MARE. Obama si Romney sunt despartiti de un procent in sondaje

Maine este marea zi a alegerilor prezidentiale din Statele Unite, iar cozile au devenit din ce in ce mai lungi la sectiile de vot din intreaga tara. Mitt Romney si Barack Obama incearca pe ultima suta.

ALEGERI SUA. Americanii isi aleg PRESEDINTELE. S-au deschis URNELE. IMAGINI LIVE din SUA

Americanii isi aleg astazi presedintele, intr-o cursa electorala extrem de stransa. Potrivit sondajelor, presedintele democrat Barack Obama si adversarul sau republican, Mitt Romney, se situeaza,.

UPDATE: ALEGERI SUA. Obama este sigur ca va avea o seara buna dupa incheierea votului

Peste 200 de milioane de americani sunt chemati la urne, pentru desemnarea Presedintelui. Barack Obama are ocazia de a obtine al doilea mandat, in timp ce Mitt Romney poate deveni cel de-al 45-lea Presedinte american.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )