Libnet.ro
UNICEF

08:15

ALEGERI SUA: Primele rezultate ale scrutinului prezidential din SUA au fost anuntate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI SUA: Primele rezultate ale scrutinului prezidential din SUA au fost anuntate

Primele rezultate ale scrutinului prezidential din Statele Unite au fost anuntate in cele doua sate Dixville Notch si Millsfield din New Hampshire, care au dat startul simbolic al alegerilor din SUA in noaptea de luni spre marti, relateaza dpa, preluata de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

NEW HAMPSHIRE: Primele rezultate ale scrutinului prezidential din SUA au fost anuntate

Primele rezultate ale scrutinului prezidential din Statele Unite au fost anuntate in cele doua sate Dixville Notch si Millsfield din New Hampshire, care au dat startul simbolic al alegerilor din SUA in noaptea de luni spre marti, relateaza dpa, preluata de Agerpres.

Alegeri SUA 2020. Primele rezultate ale prezidentialelor, anuntate in doua sate din New Hampshire

Primele rezultate ale scrutinului prezidential din Statele Unite au fost anuntate in cele doua sate Dixville Notch si Millsfield din New Hampshire, care au dat startul simbolic al alegerilor din SUA in noaptea de luni spre marti.

Alegeri SUA: Mitingurile electorale ale lui Donald Trump au cauzat peste 30.000 de cazuri de Covid-19 (studiu)

Mitingurile electorale ale presedintelui american Donald Trump au dus la peste 30. 000 de cazuri confirmate de Covid-19 si probabil au cauzat moartea a 700 de americani, conform unui studiu realizat de o echipa de la Stanford.

Alegeri SUA 2020. Cotele candidatilor la casele de pariuri din Romania

Alegatorii americani sunt asteptati la urne pentru a-si alege urmatorul presedinte. La casele de pariuri din Romania, daca la inceputul campaniei cei doi candidati aveau cote aproape egale, acum mizele romanilor inclina catre Joe Biden, relateaza Mediafax.

Donald Trump lamureste lucrurile. in ce conditii isi va declara victoria in alegeri actualul presedinte al SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, a adus, marti, clarificari asupra conditiilor in care isi va declara victoria in alegeri, in urma scrutinului prezidential din 3 noiembrie.

Alegeri SUA 2020. Cea mai scumpa campanie din istorie: sumele cheltuite de candidati

Inca in curs de derulare, campania electorala pentru alegerile din 3 noiembrie din Statele Unite a batut deja toate recordurile in materie de cheltuieli.

Alegeri SUA 2020. S-au deschis urnele de vot in America: primele imagini de peste Ocean (VIDEO)

Sunt alegeri in Statele Unite ale Americii. Milioane de americani merg marti la vot pentru a-si exprima optiunea privind presedintele Americii pentru urmatorii patru ani. Primele sectii de votare din SUA s-au.

Simona Halep are coronavirus! Primele declaratii ale romancei despre starea sa

Simona Halep are coronavirus! Anuntul a fost facut chiar de jucatoarea de pe locul 2 mondial. Aceasta a precizat ca are simptome usoare, iar starea ei de sanatate este buna. Programul competitional nu este pus in pericol. Halep incheiase deja sezonul 2020 si nu va avea probleme sa revina pentru Australian Open 2021. Simona a .

ALEGERI SUA 2020: Ce arata rezultatele sondajelor finale, cu o zi inaintea scrutinului prezidential

A mai ramas o zi pana la alegerile din Statele Unite si au aparut sondajele finale pentru cursa prezidentiala, scrie Business Insider.

VIDEO Alegeri SUA: Biden si Trump strabat Midwest-ul cu patru zile inainte de scrutinul prezidential Texasul isi depaseste in votul anticipat prezenta la urne din 2016

Candidatul democrat pentru fotoliul de la Casa Alba Joe Biden si-a accelerat puternic campania vineri, cu patru zile inainte de scrutin, prin trei mitinguri in Midwest, unde se duce si Donald Trump, in speranta reeditarii scorurilor-surpriza bune din 2016, relateaza agentia AFP, preluata de News. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )