Libnet.ro
UNICEF

12:30

Alegeri Vaslui: PSD, castigator in judet, potrivit numaratorii paralele a social-democratilor

Hotnews Hotnews,
 Alegeri Vaslui: PSD, castigator in judet, potrivit numaratorii paralele a social-democratilor

PSD a obtinut peste 58 la suta dintre voturile valabil exprimate, potrivit numaratorii paralele a partidului in aproximativ jumatate dintre sectiile de votare din judet. continuă pe Hotnews

Alegeri locale 2016 Constantin Toma (PSD) ar fi noul primar al Buzaului, potrivit numaratoarei paralele a PSD

Omul de afaceri Constantin Toma PSD) a castigat alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Buzau, potrivit numaratorii paralele desfasurata de social-democrati, care au primit rezultatele din aproximativ 80% din sectiile de votare din oras, informeaza Agerpres.

Alegeri locale 2016 Arad. Rezultatele numaratorii paralele in judet

Conform numaratorii paralele a PNL, aceasta formatiune politica a castigat, la alegerile locale 2016, primariile din comunele: Sepreus, Brazii, Hasmas, Halmagiu si Bata.

REZULTATE ALEGERI VALCEA. PSD obtine mai multe voturi pentru CJ, dar PNL a castigat cu 20 de primarii mai mult

PSD a castigat alegerile in judetul Valcea, ca numar de voturi pentru Consiliul Judetean, potrivit datelor partiale furnizate de BEJ, liberalii.

REZULTATE ALEGERI IASI. PSD conduce - rezultate partiale

PSD conduce in judetul Iasi, conform rezultatelor partiale prezentate luni dimineata de reprezentantii Biroului Electoral Judetean Iasi in urma centralizarii voturilor din.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMARIA VASLUI. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE PRIMARIA VASLUI. Cine a castigat PRIMARIA VASLUI

Primarul social-democrat al Vasluiului, Vasile Paval, ar fi castigat, potrivit numaratorii paralele, al treilea mandat la primaria municipiului resedinta de judet. Conform rezultatelor transmise de.

Rezultate alegeri locale 2016. Surpriza uriasa, in Timis. Pentru prima data dupa Revolutie, PSD castiga alegerile pentru Consiliul Judetean Timis

Alegeri locale 2016. Una din cele mai mari surprize a alegerilor locale din acest an este castigarea alegerilor de la Consiliul Judetean Timis de catre PSD, pentru prima data in istoria postdecembrista. Potrivit numaratorii paralele realizate de social-democrati in 90 la suta din sectii, PSD a obtinut la judet un scor de 36,52 %, iar PNL 31,96 %. PSD a avut in ultimii patru ani sefia CJ Timis, dar dupa alegerile castigate de USL.

Vasile Paval (PSD) a castigat al treilea mandat de primar al Vasluiului - numaratoarea paralela

Primarul social-democrat al Vasluiului, Vasile Paval, ar fi castigat, potrivit numaratorii paralele a partidului, al treilea mandat la primaria municipiului resedinta de judet. Potrivit rezultatelor transmise de formatiunea social-democrata, citate de Agerpres, in jumatate dintre sectiile de votare din Vaslui, Vasile Paval a obtinut peste 70% dintre voturile vasluienilor prezenti la urne.

Independentul Hogea, trimis in judecata de DNA, a recastigat municipiul Tulcea. PSD va avea in judet 31 de primarii - numaratoare paralela

Partidul Social Democrat a castigat primariile in 31 din cele 51 de unitati administrativ teritoriale tulcene, cea a municipiului Tulcea neaflandu-se insa printre ele, potrivit numaratorii paralele efectuata de organizatia judeteana a PSD.

Alegeri Braila: Deputatul Marian Dragomir castiga primaria municipiului, conform numaratorii paralele PSD

Deputatul PSD Marian Dragomir a castigat primaria municipiului Braila, social-democratii obtinand si primariile din orasele Ianca, Faurei si Insuratei, dupa cum a anuntat intr-o conferinta de presa presedintele PSD Braila, senatorul Ion Rotaru.

ALEGERI LOCALE 2016. PNL castiga Primaria Piatra Neamt

Primar al municipiului Piatra Neamt a fost ales liberalul Dragos Chitic, cu 35 la suta din voturi, urmat de Liviu Harbuz, din partea PSD-UNPR, cu 27,5 la suta, potrivit numaratorii paralele de la PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )