Libnet.ro
UNICEF

14:30

Vasile Paval (PSD) a castigat al treilea mandat de primar al Vasluiului - numaratoarea paralela

Hotnews Hotnews,
 Vasile Paval (PSD) a castigat al treilea mandat de primar al Vasluiului - numaratoarea paralela

Primarul social-democrat al Vasluiului, Vasile Paval, ar fi castigat, potrivit numaratorii paralele a partidului, al treilea mandat la primaria municipiului resedinta de judet. Potrivit rezultatelor transmise de formatiunea social-democrata, citate de Agerpres, in jumatate dintre sectiile de votare din Vaslui, Vasile Paval a obtinut peste 70% dintre voturile vasluienilor prezenti la urne. continuă pe Hotnews

PSD castiga primaria Vaslui: Vasile Paval castiga al treilea mandat de edil

Candidatul PSD, Vasile Paval, a castigat al treilea mandat de primar in Vaslui cu un procent de 74%. Victoria acestuia era asteptata deoarece este catalogat foarte popular in Vaslui,.

Alegeri locale 2016. Primarul din Vaslui care a castigat al treilea mandat, desi a fost condamnat de doua ori in ultimii doi ani

Alegeri locale 2016. Grigore Lefter 62 ani), candidatul PSD pentru functia de primar al comunei Osesti a castigat alegerile, adjudecandu-si cel de-al treilea mandat, desi in ultimii doi ani a fost gasit vinovat de savarsirea mai multor infractiuni in legatura cu serviciul si fraude cu fonduri europene.

Cine sunt candidatii cu probleme penale care au castigat primarii mari din tara: Scripcaru la Brasov, Mutu la Sectorul 6, Negoita la Sectorul 3

Datele partiale indica faptul ca in unele administratii mari din tara au castigat alegerile candidati cercetati penal sau trimisi in judecata. De pilda, la Craiova, Olguta Vasilescu PSD) ar fi castigat primaria orasului Craiova, anunta Adevarul. George Scripcaru a anuntat la Digi 24 ca brasovenii i-au acordat un nou mandat de primar. Candidatul PSD Gabriel Mutu a castigat si el functia de primar al sectorului 6, obtinand 37,4% din voturi, potrivit exit-poll-urilor difuzate de TVR, Digi 24 si Antena 3. Aceleasi sondaje de opinie anunta o victorie detasata a lui Robert Negoita in sectorul 3, el reusind sa convinga circa 60% din alegatori.

Cine sunt candidatii cu probleme penale care au castigat alegerile: Scripcaru la Brasov, Olguta la Craiova, Chereches la Baia Mare, Negoita si Mutu la sectoarele 3 si 6

Datele partiale indica faptul ca in unele administratii mari din tara au castigat alegerile candidati cercetati penal sau trimisi in judecata. De pilda, la Craiova, Olguta Vasilescu PSD) ar fi castigat primaria orasului Craiova, anunta Adevarul. Aceeasi sursa relateaza ca Catalin Chereches a fost ales din inchisoare primar al orasului Baia Mare cu un procent de peste 70%. George Scripcaru a anuntat la Digi 24 ca brasovenii i-au acordat un nou mandat de primar. In Bucuresti, la primariile sectoarelor 3 si 6, sondajele de opinie difuzate de televiziuni ii dau castigatori pe Gabriel Mutu si Robert Negoita, amandoi candidati ai PSD.

PSD-istul Victor Dragusin obtine al treilea mandat de primar al orasului Alexandria

Candidatul PSD Victor Dragusin a castigatal treilea mandat de primar al municipiului Alexandria. Potrivit numaratorii paralele realizata de partidin peste jumatate dintre sectiile de.

Liberalul Catalin Flutur a castigat al treilea mandat la Primaria Municipiului Botosani

Liberalul Catalin Flutur a castigat al treilea mandat la Primaria Municipiului Botosani, informeaza Adevarul. Dupa numaratoarea voturilor, Catalin Flutur a fost votat de 17. 684 dintre alegatori,.

Alegeri locale 2016 George Scripcaru a castigat al patrulea mandat de primar la Brasov. A obtinut 51,48% dintre voturi

Primarul in functie, George Scripcaru, trimis in judecata de DNA pentru luare de mita si abuz in serviciu a castigat un al patrulea mandat de primar la Brasov.

Alegeri locale 2016. Lia Olguta Vasilescu (PSD) a castigat al doilea mandat la Primaria Craiova

Alegeri locale 2016. Lia Olguta Vasilescu, candidatul PSD, a castigat un nou mandat la Primaria Craiova. Edilul orasului a declarat ca a votat pentru continuitate.

Alegeri locale 2016. Lia Olguta Vasilescu (PSD) a castigat al doilea mandat la Primaria Craiova VIDEO

Alegeri locale 2016. Lia Olguta Vasilescu, candidatul PSD, a castigat un nou mandat la Primaria Craiova. Edilul orasului a declarat ca a votat pentru continuitate.

Cine este Ilie Bolojan, unul dintre cei mai respectati primari din Romania, liberalul care a obtinut al treilea mandat in fruntea Oradei

Ales primarul municipiului Oradea in anul 2008 din primul tur cu 50,3% din voturi, iar in 2012 reales pentru al doilea mandat cu 66,02% din voturi, Ilie Bolojan 47 de ani) a castigat si cel de-al treilea mandat de primar al Oradei cu aproape 71%. Este un liberal autentic, astfel ca nu si-a pus niciodata problema trecerii la alt partid, iar despre tentatie nici nu poate fi vorba.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )