Libnet.ro
UNICEF

16:00

PSD castiga primaria Vaslui: Vasile Paval castiga al treilea mandat de edil

B1 B1,
PSD castiga primaria Vaslui: Vasile Paval castiga al treilea mandat de edil

Candidatul PSD, Vasile Paval, a castigat al treilea mandat de primar in Vaslui cu un procent de 74%. Victoria acestuia era asteptata deoarece este catalogat foarte popular in Vaslui,. continuă pe B1

ALEGERI LOCALE 2016. PSD castiga Primaria Bistrita si majoritatea in Consiliul Local

PSD a reusit sa obtina Primaria Bistrita, edilul Ovidiu Cretu castigand un al treilea mandat, precum si majoritatea in Consiliul Local, conform Biroului Electoral Municipal BEM).

PSD-istul Victor Dragusin obtine al treilea mandat de primar al orasului Alexandria

Candidatul PSD Victor Dragusin a castigatal treilea mandat de primar al municipiului Alexandria. Potrivit numaratorii paralele realizata de partidin peste jumatate dintre sectiile de.

Ionel Ciunt (PSD) castiga Primaria din Zalau - numaratoarea paralela

Social democratul Ionel Ciunt a castigat primaria municipiului Zalau in fata liberalului Radu Capilnasiu, primar al orasului in ultimii 12 ani, conform numaratorii paralele a PSD, anunta Agerpres. Candidatul PSD a obtinut peste 8. 000 din cele circa 21. 500 de voturi exprimate duminica la Zalau, in timp ce primarul in functie a fost votat de doar de circa 4. 500 de cetateni.

UPDATE Rezultatele provizorii ale alegerilor locale din Bucuresti: PSD castiga Primaria si 5 sectoare; lupta stransa pentru Sectorul 1

Biroul Electoral Central a publicat, duminica noapte, rezultatele partiale oficiale ale alegerilor locale din Capitala. Candidatii Aliantei Electorale PSD-UNPR au castigat atat Primaria Generala, cat si cinci din cele sase primarii de sector. Singurele intrebari planeaza asupra noului primar al sectorului 1, pentru care se lupta Daniel Tudorache din partea PSD si Clotilde Armande din partea USB.

UPDATE Rezultatele provizorii ale alegerilor locale din Bucuresti: PSD castiga Primaria si toate sectoarele. Clotilde Armand pierde Sectorul 1

Biroul Electoral Central a publicat, duminica noapte, rezultatele partiale oficiale ale alegerilor locale din Capitala. Candidatii Aliantei Electorale PSD-UNPR au castigat atat Primaria Generala, cat si cele sase primarii de sector. Rasturnare de situatie in Sectorul 1 atat fata de sondajele exit-poll, dar si fata de rezultatele provizorii anterioare: Clotilde Armand pierde alegerile cu 28,73% din sufragii in fata lui Daniel Tudorache 31,14%).

Rezultate alegeri locale 2016. PSD castiga Primaria Municipiului Slobozia cu 37 %

La scrutinul electoral din 5 iunie, cetatenii cu drept de vot din Slobozia l-au confirmat in functia de primar al orasului pe Adrian Mocioniu, candidatul propus de PSD. Acesta a obtinut un scor electoral de 37 %. Ioan Martin, candidatul PNL s-a clasat pe locul doi, obtinand 24 de procente.

Rezultatele provizorii ale alegerilor locale din Bucuresti, dupa numararea a 95% din voturi: PSD castiga Primaria si 5 sectoare; lupta stransa pentru Sectorul 1

Biroul Electoral Central a publicat, duminica noapte, primele rezultate partiale oficiale ale alegerilor locale din Capitala, dupa numararea a aproximativ 95% din voturile exprimate. Singurele intrebari planeaza asupra noului primar al sectorului 1, unde diferenta intre primii doi candidati este de sub jumatate de procent.

Vasile Paval (PSD) a castigat al treilea mandat de primar al Vasluiului - numaratoarea paralela

Primarul social-democrat al Vasluiului, Vasile Paval, ar fi castigat, potrivit numaratorii paralele a partidului, al treilea mandat la primaria municipiului resedinta de judet. Potrivit rezultatelor transmise de formatiunea social-democrata, citate de Agerpres, in jumatate dintre sectiile de votare din Vaslui, Vasile Paval a obtinut peste 70% dintre voturile vasluienilor prezenti la urne.

ALEGERI LOCALE 2016. Candidatul PSD obtine un nou mandat la Primaria Vaslui. La Barlad, primar PNL

Primarul municipiului Vaslui, Vasile Paval PSD), a castigat un nou mandat, cu aproximativ 75 la suta din voturi, potrivit datelor centralizate de partide din aproximativ jumatate dintre sectiile de votare. Cites .

Alegeri locale 2016. Primarul din Vaslui care a castigat al treilea mandat, desi a fost condamnat de doua ori in ultimii doi ani

Alegeri locale 2016. Grigore Lefter 62 ani), candidatul PSD pentru functia de primar al comunei Osesti a castigat alegerile, adjudecandu-si cel de-al treilea mandat, desi in ultimii doi ani a fost gasit vinovat de savarsirea mai multor infractiuni in legatura cu serviciul si fraude cu fonduri europene.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )