Libnet.ro
UNICEF

11:30

De ce alegerile de duminica sunt foarte importante. Este pentru prima data in ISTORIA Uniunii Europene cand se intampla asta

Antena3 Antena3,
De ce alegerile de duminica sunt foarte importante. Este pentru prima data in ISTORIA Uniunii Europene cand se intampla asta

Mai sunt doar cateva zile pina la inceperea alegerilor europarlamentare, iar voturile oamenilor vor avea o importanaa mult mai mare decat in anii precedenti. Pentru prima data in istoria Uniunii,. continuă pe Antena3

Povestiri Urbane - episodul 6: In Romania, in momentul asta, sunt foarte putini oameni pe care i-ai putea admira

Stand up-ul este un fenomen viu, care evolueaza odata cu societatea. Oamenii au nevoie sa se detaseze de problemele de zi cu zi, iar stand up-ul in Romania a cunoscut cea mai mare dezvoltare in ultimii ani. In episodul de astazi al emisunii Povestiri Urbane veti afla povestea lui Cosmin Nedelcu Micutzu) care ne vorbeste despre fenomenul de stand up din Romania. Micutzu: Cred ca e important ca lucrurile de calitate sa revina asa usor, usor la televizor. Sa vezi oameni care fac lucruri extraordinare pentru ca in Romania, in momentul asta, sunt foarte putini oameni pe care i-ai putea admira.

Premiera: Lenovo a depasit pentru prima data Apple la vanzarile de PC-uri in SUA

Lenovo a depasit pentru prima data Apple la vanzarile de PC-uri in SUA, cel putin asta reiese dupa publicarea celor mai noi date ale producatorului chinez, care a avut un ultim trimestru foarte bun, comparativ cu evolutia pietei, scrie presa.

Laurentiu Reghecampf: Sunt foarte mandru de echipa mea, ne trebuie insa intariri pentru Champions League

Steaua si-a trecut in palmares cel de-al 25-lea titlu de campioana a Romaniei, iar Laurentiu Reghecampf a vorbit despre pentru sezonul viitor. Sunt foarte mandru de baietii mei, ne trebuie insa intariri pentru Champions League.

Vis implinit! Ciara a devenit mamica pentru prima data

Bucurie pentru Ciara. Cantareata a devenit pentru prima data mamica, dupa ce a adus pe lume un baietel, luni dimineata, in Los Angeles.

IN CULMEA FERICIRII! O cunoscuta cantareata a devenit MAMICA pentru prima data! Vezi AICI despre cine este vorba!

Este una dintre cele mai hot proaspete mamici ale acestui an, sarcina sa fiind anuntata intr-un stadiu avansat. Ziua de.

Traian Basescu: Parteneriatul strategic cu SUA este pentru noi a treia realizare politica de dupa Revolutie

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, dupa intalnirea de la Palatul Cotroceni cu vicepresedintele american Joe Biden, ca parteneriatul strategic cu SUA este a treia realizare politica de dupa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )