Libnet.ro
UNICEF

12:00

Alegerile locale din Republica Moldova, asteptate cu dezamagire

Adevărul Adevărul,
Alegerile locale din Republica Moldova, asteptate cu dezamagire

Alegerile locale sunt asteptate cu pesimism si nemultumire de alegatorii din Republica Moldova, mai ales din cauza situatiei economice si a evolutiilor politice din ultimul timp, insa politicienii impart cu cetatenii aceasta responsabilitate si vina pentru situatia creata. Prin urmare, castigul sau esecul se imparte in mod egal, in timp ce restantele moldovenilor fata de comunitatile lor se acumuleaza. continuă pe Adevărul

De Ziua Internationala a Cartii, la Bucuresti se strang carti pentru bibliotecile din Republica Moldova

Maratonul de Citit, un eveniment organizat in librariile Humanitas din Romania, strange joi, de Ziua Internationala a Cartii, volume pentru bibliotecile din Republica Moldova si isi propune sa bata recordul de 44 de ore de lectura neintrerupta, infomeaza Mediafax.

Partidele din Republica Moldova se pregatesc de 1 Mai. Unde vor manifesta socialistii, comunistii, liberalii si democratii

Principalele strazi si scuaruri publice din Chisinau, inclusiv Piata Marii Adunari Nationale, au fost impartite de mai multe formatiuni politice, care planifica organizarea unor manifestatii in ziua de 1 Mai.

Ministrul moldovean al Apararii: Republica Moldova planuieste construirea unei noi baze militare, cresterea numarului de militari si achizitia de artilerie

Noul ministru al Apararii din Republica Moldova, Viorel Cibotaru, a anuntat ca tara sa se pregateste sa achizitioneze tehnologie in domeniul Apararii si sa creeze o noua baza militara, precizand ca se.

Ministerul rus de Externe avertizeaza Republica Moldova in legatura cu expulzarea unor ziaristi rusi: Trebuie sa intelegeti consecintele asupra relatiilor bilaterale

Ministerul rus de Externe avertizeaza Republica Moldova ca expulzarile repetate ale unor echipe de ziaristi rusi vor avea efecte asupra relatiilor bilaterale. Avertismentul vine sub forma unui comunicat postat luni pe site-ul MAE rus in lb. rusa in original), la cateva ore dupa ce Chisinaul a refuzat sa permita accesul unor ziaristi rusi, motivand ca cei doi nu aveau toate actele care sa le permita sederea in Moldova si nici suma de bani obligatorie.

Previziunea lui Traian Basescu: Republica Moldova nu va fi membra a UE

Republica Moldova se poate transforma intr-un esec de proportii, iar dupa lectia din Ucraina Uniunea Europeana nu se va extinde spre Est, crede fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

Inca o echipa de jurnalisti rusi a fost impiedicata sa intre in Republica Moldova

O echipa de de jurnalisti ai postului de televiziune TVC a fost intoarsa luni de pe Aeroportul International Chisinau, transmite lenta. ru citat de UNIMEDIA. Imediat dupa incident, Ministerul rus de Externe a avertizat Republica Moldova ca expulzarile repetate ale unor echipe de ziaristi rusi vor avea efecte asupra relatiilor bilaterale.

Republica Moldova se poate transforma intr-un esec de proportii; nu va fi membra a UE

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, ieri seara, ca Republica Moldova nu va fi membra a UE, precizand ca aceasta tara, in care Romania a investit mult efort politic, se poate transforma intr-un esec de proportii, potrivit surselor din presa.

Vladimir Putin: Rusia va colabora cu oricine va castiga alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016. Avem interese comune

Vladimir Putin da asigurari potrivit carora Rusia va colabora cu oricine va castiga alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016. Asta, deoarece, chiar daca exista diferente intre cele doua tari, ele.

Bucurestiul este lider in topul coruptiei locale din Romania

Bucurestiul este lider in topul coruptiei locale din Romania, potrivit unui studiu bazat pe condamnarile obtinute de procurorii DNA. Analiza, care vizeaza ultimii patru ani, arata ca in Capitala au fost 4,71.

Doi jurnalisti rusi au fost opriti sa intre in Republica Moldova. Moscova denunta actul discriminatoriu

Doi jurnalisti ai unui post de televiziune rus au fost opriti sa intre pe teritoriul Republicii Moldova in drum spre regiunea separatista prorusa Transnistria, fapt Ministerul rus de Externe denuntand un act de discriminare care incalca libertatea de expresie si avertizand Chisinaul ca va suporta consecintele, relateaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )