Libnet.ro
UNICEF

12:30

Alegerile pentru functia de presedinte al PSD Constanta vor avea loc pe 29 iunie

B1 B1,
Alegerile pentru functia de presedinte al PSD Constanta vor avea loc pe 29 iunie

Alegerile pentru functia de presedinte al PSD Constanta vor avea loc pe 29 iunie, postul fiind vacant din martie, cand Radu Mazare si-a dat demisia. Anuntul a fost facut de secretarul executiv al organizatiei. continuă pe B1

Alegerile pentru sefia PSD Constanta, la finalul lunii iunie

Dupa demisia fostului primar al orasului Constanta, Radu Mazare, si din functia de presedinte al PSD Constanta, filiala locala a pardiului va organiza alegeri pentru postul ramas vacant pe 29 iunie.

PSD Constanta isi alege noii lideri. Pentru organizatia municipala, marea adunare are loc la 27 iunie

PSD Constanta isi alege noua conducere de partid. in fiecare localitate a judetului se desfasoara adunari generale pentru desemnarea liderilor de partid. in municipiul Constanta, intrunirea are loc la 27 iunie, la Casa de Cultura.

Alina Gorghiu: Guvernul ERA OBLIGAT sa organizeze alegeri pentru functia de primar al municipiului Sibiu

Alina Gorghiu: La dumneavoastra, in municipiul Sibiu, Guvernul era obligat de ceva vreme, dupa ce Klaus Iohannis a castigat mandatul de presedinte, sa organizeze alegeri pentru functia de primar al municipiului Sibiu .

PNL, avize de la Primaria Capitalei pentru doua mitinguri. Cand si unde vor avea loc

Partidul National Liberal a obtinut avize pentru organizarea a doua mitinguri in Bucuresti, in 20 si 26 iunie, la care se asteapta aproximativ 50. 000, respectiv 20. 000 de persoane, potrivit reprezentantilor.

Mugur Ciuvica: Daca vor sti ca vor avea si aceste pensii speciale, poate ca la anul vor candida oameni mai seriosi in Parlament

Parlamentarii si-au gasit curaj sa-si voteze pensii speciale: 303 au votat pentru si doar 124 impotriva. Dupa cum a spus un deputat la dezbateri, paramentarii si-au luat Parlamentul inapoi. Alesii vor avea.

Cutiile cu medicamente vor avea un cod de bare special pentru evitarea contrafacerii

Un cod de bare special va fi introdus din 2017 pe cutiile de medicamente pentru a se evita intrarea celor contrafacute in circuitul legal. Va fi adoptat un sistem, va fi unic in intreaga UE. Au fost discutii la.

Toate medicamentele din UE vor avea un cod unic, incepand din 2017

Toate statele membre UE vor introduce un cod unic la medicamente, probabil din 2017. Masura are ca scop eliminarea falsificarii produselor farmaceutice, a declarat vicepresedintele Agentiei Nationale a.

inchisoare pe VIATA pentru fostul presedinte, Mohamed Morsi

Un tribunal egiptean i-a condamnat marti pe fostul presedinte Mohamed Morsi si pe alti 16 lideri ai Fratilor Musulmani la inchisoare pe viata pentru spionaj.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )