Libnet.ro
UNICEF

14:30

Alegerile pentru sefia PSD Constanta, la finalul lunii iunie

România Liberă România Liberă,
Alegerile pentru sefia PSD Constanta, la finalul lunii iunie

Dupa demisia fostului primar al orasului Constanta, Radu Mazare, si din functia de presedinte al PSD Constanta, filiala locala a pardiului va organiza alegeri pentru postul ramas vacant pe 29 iunie. continuă pe România Liberă

Alegerile pentru functia de presedinte al PSD Constanta vor avea loc pe 29 iunie

Alegerile pentru functia de presedinte al PSD Constanta vor avea loc pe 29 iunie, postul fiind vacant din martie, cand Radu Mazare si-a dat demisia. Anuntul a fost facut de secretarul executiv al organizatiei.

PSD Constanta isi alege noii lideri. Pentru organizatia municipala, marea adunare are loc la 27 iunie

PSD Constanta isi alege noua conducere de partid. in fiecare localitate a judetului se desfasoara adunari generale pentru desemnarea liderilor de partid. in municipiul Constanta, intrunirea are loc la 27 iunie, la Casa de Cultura.

Ce a facut un barbat din Suceava pentru a primi titlul de cetatean al lunii iunie

Un barbat din Suceava a primit titlul de cetatean al lunii iunie si o diploma de merit, dupa ce a predat politistilor un portofel cu 322 de euro si 210 lei pe care l-a gasit intr-o statie de autobuz.

Gheorghe Flutur, candidatul PNL pentru sefia CJ Suceava

Deputatul liberal de Suceava Ioan Balan a declarat, joi, ca Gheorghe Flutur va fi candidatul PNL pentru functia de presedinte al CJ Suceava, in timp ce candidatul pentru postul de primar al Sucevei va fi stabilit in urma unui sondaj.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )