Libnet.ro
UNICEF

07:45

Alerta in Arges! Mii de copii sunt in pericol din cauza bacteriei ucigase

Antena3 Antena3,
Alerta in Arges! Mii de copii sunt in pericol din cauza bacteriei ucigase

Opt mii de copii din Arges sunt in pericol, din cauza bacteriei ucigase! Dupa dezvaluirile Observator, autoritatile au intrat in alerta: procurorii au pornit ancheta si toti bebelusii sub doi ani sunt. continuă pe Antena3

Alerta la granita Siriei cu Turcia din cauza refugiatilor. Angela Merkel, chemata de urgenta

Un nou val de refugiati e blocat la granita Siriei cu Turcia. Cel putin 35 de mii de sirieni s-au adunat acolo dupa ce armata siriana si aviatia ruseasca, au lansat un atac asupra orasului strategic Alep. Ankara.

Lagarde avertizeaza Ucraina ca programul de sprijin este in pericol din cauza stagnarii reformelor

Ucraina trebuie sa adopte reformele promise si sa combata coruptia, altfel risca sa piarda sprijinul Fondului Monetar International, a declarat astazi directorul general al institutiei financiare internationale, Christine Lagarde.

Toyota isi inchide fabricile nipone din cauza crizei de otel

Toyota Motor Corp. , cel mai mare producator auto din lume, a oprit ieri, pentru o saptamana, productia la toate fabricile sale din Japonia, din cauza crizei de otel aparute in urma unei explozii ce a avut loc luna trecuta la o companie siderurgica ce ii furniza materie prima.

Galati: Doi frati si-au incendiat, pe rand, garsoniera, din cauza unor neintelegeri

Doi frati si-au incendiat, pe rand, garsoniera, din cauza unor neintelegeri. Astfel, trei autospeciale de pompieri au intervenit luni pentru stingerea unui incediu izbucnit la etajul zece al unui bloc din Galati.

Franta: Alerta din cauza vanturilor puternice

Autoritatile franceze au declarat duminica cod portocaliu de alerta, ca urmare a vanturilor puternice ce pot ajunge pana la 140 de km pe ora si a riscului de inundatii provocate de valurile mari de pe.

Zborurile cu avionul, mai lungi si cu turbulente din cauza incalzirii globale

Incalzirea globala accelerata va avea consecinte surprinzatoare asupra zborurilor transatlantice tur-retur care ar putea sa devina mai lungi, o veste proasta avand in vedere preturile biletelor de avion si mediul inconjurator, conform unui studiu condus de profesorul Paul Williams de la Universitatea din Reading Marea Britanie) publicat miercuri in revista Environmental research letters, citat de agentia France Presse, anunta Agerpres.

IEA: Pretul titeiului va ramane scazut din cauza nivelului ridicat de productie al OPEC

Excedentul global de petrol in primul semestru din 2015 va fi mai ridicat decat se estima anterior, sporind riscul unui declin suplimentar al pretului titeiului, deoarece Iranul si Irakul, membre ale OPEC, si-au majorat productia, in timp ce s-a inregistrat o incetinire a cererii, se arata in raportul lunar al Agentiei Internationale a Energiei, publicat marti, transmite Bloomberg.

Tata Motors schimba un nume din cauza unui virus

Multinationala constructoare de masini Tata Motors din India a retras numele Zica dat uneia dintre masinile sale prezentate la targul auto din New Delhi, ca urmare a epidemiei virusului Zika, relateaza EFE.

Toyota suspenda productia la toate fabricile din Japonia, din cauza lipsei otelului

Cel mai mare producator auto din lume, Toyota Motor, a oprit productia la toate fabricile sale din Japonia, din cauza exploziei de luna trecuta la o fabrica de otel care furniza materiile prime producerii vehiculelor, transmit DPA si Xinhua, citate de Agerpres.

Rusia: Un avion s-a intors din drum dupa patru ore de zbor, din cauza unui geam fisurat in cabina pilotilor

Un avion de pasageri Airbus A330, care zbura dinspre Moscova spre Kamceatski Orientul indepartat rus), a fost intors din drum, in noaptea de duminica spre luni, din cauza unei fisuri la geamul din cabina pilotilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )