Libnet.ro
UNICEF

01:06

Alerta la granita Siriei cu Turcia din cauza refugiatilor. Angela Merkel, chemata de urgenta

Antena3 Antena3,
Alerta la granita Siriei cu Turcia din cauza refugiatilor. Angela Merkel, chemata de urgenta

Un nou val de refugiati e blocat la granita Siriei cu Turcia. Cel putin 35 de mii de sirieni s-au adunat acolo dupa ce armata siriana si aviatia ruseasca, au lansat un atac asupra orasului strategic Alep. Ankara. continuă pe Antena3

Galati: Doi frati si-au incendiat, pe rand, garsoniera, din cauza unor neintelegeri

Doi frati si-au incendiat, pe rand, garsoniera, din cauza unor neintelegeri. Astfel, trei autospeciale de pompieri au intervenit luni pentru stingerea unui incediu izbucnit la etajul zece al unui bloc din Galati.

Actiunile Linkedin au scazut cu 28% din cauza perspectivelor financiare nu prea grozave

Actiunile retelei sociale profesionale Linkedin au scazut cu un sever 28% in sedinta de post-tranzactionare de joi din cauza anuntului companiei care estimeaza rezultate financiare sub asteptarile analistilor pentru acest an. Compania are 400 milioane de useri, insa greu mai poate creste, iar unele servicii lansate recent au fost suspendate fiindca nu au avut succes. Capitalizarea de piata a retelei este de 25 miliarde dolari.

VIDEO Aproape 35.000 de refugiati sirieni sunt blocati la granita cu Turcia

Numarul sirienilor care incearca sa treaca frontiera cu Turcia din cauza violentelor din provincia Alep, situata in nordul Siriei, a ajuns sambata la circa 35. 000, transmite BBC.

Aproape 35.000 de refugiati sirieni sunt blocati la granita cu Turcia VIDEO

Numarul sirienilor care incearca sa treaca frontiera cu Turcia din cauza violentelor din provincia Alep, situata in nordul Siriei, a ajuns sambata la circa 35. 000, transmite BBC.

Franta: Alerta din cauza vanturilor puternice

Autoritatile franceze au declarat duminica cod portocaliu de alerta, ca urmare a vanturilor puternice ce pot ajunge pana la 140 de km pe ora si a riscului de inundatii provocate de valurile mari de pe.

Tata Motors schimba un nume din cauza unui virus

Multinationala constructoare de masini Tata Motors din India a retras numele Zica dat uneia dintre masinile sale prezentate la targul auto din New Delhi, ca urmare a epidemiei virusului Zika, relateaza EFE.

Toyota suspenda productia la toate fabricile din Japonia, din cauza lipsei otelului

Cel mai mare producator auto din lume, Toyota Motor, a oprit productia la toate fabricile sale din Japonia, din cauza exploziei de luna trecuta la o fabrica de otel care furniza materiile prime producerii vehiculelor, transmit DPA si Xinhua, citate de Agerpres.

Rusia: Un avion s-a intors din drum dupa patru ore de zbor, din cauza unui geam fisurat in cabina pilotilor

Un avion de pasageri Airbus A330, care zbura dinspre Moscova spre Kamceatski Orientul indepartat rus), a fost intors din drum, in noaptea de duminica spre luni, din cauza unei fisuri la geamul din cabina pilotilor.

Neintelegeri intre Crucea Rosie si Unifarm din cauza medicamentelor alocate ranitilor din Colectiv

Distribuirea kit-urilor medicale pentru ranitii din Colectiv a fost reluata dupa ce o problema de comunicare dintre Crucea Rosie si Unifarm, firma care aprovizioneaza medicamentele necesare, a starnit controverse fata de preturile kit-urilor.

A murit din cauza unei boli ingrozitoare. La inmormantare, colegii adolescentei au facut un gest neasteptat. Cum a ajuns sa arate cosciugul fetei

Laura Hillier, o tanara de 18 ani din Canada, a murit pe 20 ianuarie, cu numai cateva luni inainte de a absolvi liceul. indurerati, colegii si apropiatii fetei au facut un gest care a impresionat intreaga.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1946 seconds )