Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta cu bomba pe aeroportul din Los Angeles: Doua dispozitive au explodat

B1 B1,
Alerta cu bomba pe aeroportul din Los Angeles: Doua dispozitive au explodat

Patru dispozitive explozive au fost descoperite, marti dimineata, de catre genisti, pe aeroportul dinLos Angeles, relateaza Reuters. Doua dintre aceste dispozitive, confectionate din sticle cu gheata,. continuă pe B1

Dispozitive explozive improvizate pe aeroportul din Los Angeles. Deocamdata pare sa nu aiba legatura cu terorismul

Un dispozitiv improvizat a explodat luni noapte pe aeroportul international din Los Angeles, iar un altul a fost detonat dupa aproximativ 24 de ore, a anuntat politia. Potrivit unei surse citate de.

Un dispozitiv improvizat a explodat pe aeroportul din Los Angeles

Un dispozitiv improvizat a explodat luni noapte pe aeroportul international din Los Angeles, in timp ce un altul a fost detonat dupa aproximativ 24 de ore, a anuntat politia, potrviit presei internationale.

Alerta cu bomba la Los Angeles. Patru dispozitive explozibile gasite in aeroport

Un dispozitiv improvizat a explodat luni noapte pe aeroportul international din Los Angeles, in timp ce un altul a fost detonat dupa aproximativ 24 de ore, a anuntat politia, citata de Los Angeles Times, in editia electronica.

FOTO Finala sezonului 3 League of Legends, din Los Angeles: Superbowlul sportului electronic

Cu siguranta ati auzit de Superbowlul american: sume colosale platite de companii pentru 15 secunde de glorie in pauzele meciurilor, sute de milioane de telespectatori, practic, cel mai vizionat fenomen televizat din intreaga lume si, mai ales, bucuria sportului impartasita intre atatea suflete.

Autorul exploziei de pe aeroportul din Beijing a fost condamnat la sase ani de inchisoare

Un chinez cu handicap, care a detonat in iulie o bomba artizanala pe aeroportul international din Beijing, ranindu-se pe el insusi si un politist, a fost condamnat la sase ani de inchisoare, transmite AFP.

PPDD va cere in instanta parlamentarilor plecati din partid cate doua milioane de euro

Secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, a anuntat, sambata, ca formatiunea sa va incepe de luni actiunile in instanta impotriva parlamentarilor PPDD care au trecut la alte partide, iar acestora li se va cere sa achite cate doua milioane de euro, conform unei conventii semnate inainte de alegeri.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )