Libnet.ro
UNICEF

14:30

Alerta cu bomba in Capitala. Carucior suspect la ambasada Israelului (VIDEO)

B1 B1,
Alerta cu bomba in Capitala. Carucior suspect la ambasada Israelului (VIDEO)

Alarma falsa cu bomba in fata amabasadei Israelului. Este vorba despre o alerta la ambasada Israelului, in urma cu aproximativ 2 ore. La fata locului, s-a gasit un carucior abandonat, motiv. continuă pe B1

Alerta cu bomba la Ambasada Israelului din Bucuresti

Alerta cu bomba la ambasada Israelului. Potrivit informatiilor obtinute de reporterii spynews. ro, ofiteri SRI care asigura paza Ambasadei Israelului, situata in Piata Unirii, au intrat in alerta.

Ambasada Israelului la Bucuresti, despre cazul spionarii sefei DNA: Autoritatile israeliene nu sunt implicate. Ancheta ii vizeaza pe angajatii unei companii private

Abasada Israelului la Bucuresti transmite, intr-un comunicat de presa, ca autoritatile israeliene nu sunt implicate in cazul de spionaj a procurorului sef al DNA Laura Codruta Kovesi si ca ancheta ii vizeaza pe angajatii unei companii private care nu are legatura cu vreo institutie de stat israeliana.

Ambasada Israelului, prima reactie in scandalul de spionaj: Nu au fost implicate institutii de stat

Alessandra Stoicescu a prezentat, in cadrul editie de miercuri a emisiunii 100 de minute, de la Antena 3, reactia oficiala a Ambasadei Israelului la Bucuresti cu privire la scandalul de spionaj care a vizat-o.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )