Libnet.ro
UNICEF

06:00

ALERTA METEO Cod galben de furtuni in cea mai mare parte a tarii, pana joi dimineata. Care sunt zonele afectate

Adevărul Adevărul,
ALERTA METEO Cod galben de furtuni in cea mai mare parte a tarii, pana joi dimineata. Care sunt zonele afectate

Agentia Nationala de Meteorologie a emis miercuri dimineata o avertizare cod galben de furtuni si ploi torentiale pentru intervalul29 mai, ora 13. 00 30 mai, ora 06. 00, valabil pentru treizeci de judete. continuă pe Adevărul

ALERTA METEO Cod galben de furtuni in cea mai mare parte a tarii, pana sambata. Care sunt zonele afectate

Agentia Nationala de Meteorologie a emis miercuri dimineata o avertizare cod galben de furtuni si ploi torentiale pentru intervalul29 mai, ora 11 01 iunie, ora 10.

Anuntul facut de fosta sotie a fondatorului Amazon. Ce face cu cea mai mare parte din avare in urma divortului

Fosta sotie a miliardarului american care a fondat compania Amazon,Jeff Bezos a declarat ce va face cu cea mai mare parte a averii ramase in urma divortului. La aproape sase luni dupa anuntarea.

Povestea parintelui ornitologiei din Romania. A donat Muzeului Banatului cea mai mare colectie de pasari impaiate din tara

Dionisie Lintia este considerat si recunoscut ca parintele scolii ornitologice romanesti. A fost promotorul muzeotehnicii moderne, prin crearea de diorame si biogrupuri. A donat Muzeului Banatului cea mai mare si mai complexa colectie de pasari impaiate din Romania.

Cea mai mare prezenta la vot din judetul Sibiu: 377% in statiunea Paltinis

Cea mai mare prezenta la vot din judetul Sibiu se inregistra duminica, la ora 17,30, la sectia nr. 105 din statiunea Paltinis, de 377 % pentru alegerile europarlamentare, potrivit Biroului Electoral Central,.

METEO Cod Galben de ploi torentiale, vijelii si grindina pentru 13 judete din tara

Autoritatea Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo ce vizeaza ploi torentiale, intensificari ale vantului, vijelie si izolat grindina, in vigoare pana miercuri seara. Mai mult, incepand de luni, ora 18. 00, 13 judete din nordul, vestul si sud-vestul tarii intra sub averizare cod galben de ploi si vijelii.

METEO Cod Galben de ploi, vijelii si grindina pentru 26 judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti o atentionare meteo ce vizeaza ploi torentiale, vijelii si izolat grindina, in vigoare pana sambata. Totodata, 26 de judete intra sub avertizare cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina, pana miercuri la ora 2.

Robert Cazanciuc, liderul comisiei juridice a Senatului: PSD a suferit cea mai mare cadere din istorie. Nu este vina doar a lui Dragnea, n-am ascultat vocea celor care ne contesta

Fostul ministru PSD al Justitiei, Robert Cazanciuc,a declarat, luni, PSD a suferit cel mai mare esec electoral din istorie. Cazanciuc, liderul comisiei juridice a Senatului, afirma ca vina nu o poarte doar.

UPDATE Alegeri 2019, primele estimari ale noului Parlament / Se preconizeaza cea mai mare prezenta la vot din ultimii 20 de ani / Sfarsitul bipartitismului in PE

Cele doua principale familii politice politice din Parlamentul European, dreapta conservatoare PPE si social-democratii, nu mai detin singure majoritatea intr-un hemiciclu mai fragmentat ca niciodata, potrivit unei prime proiectii publicate duminica de Parlamentul European, scrie AFP.

Alegeri 2019, primele estimari ale noului Parlament / Se preconizeaza cea mai mare prezenta la vot din ultimii douazeci de ani

O prima estimare a componentei viitorului Parlament European indica 173 de parlamentari pentru conservatorii europeni PPE), iar cel al socialistilor SD) 147, in timp ce grupul ALDE-partidul lui Macron 102 parlamentari.

Cod galben de furtuni pentru 26 de judete si informare de vreme rea pana sambata

ANM a emis si o informare meteorologica de vreme rea valabila pentru toata tara. Aceasta a intrat in vigoare marti la ora 11:00 si expira sambata, la ora 10:00.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )