Libnet.ro
UNICEF

21:30

Alerta meteo: Cod galben de ninsori in Baragan pana miercuri, 25 martie

Adevărul Adevărul,
Alerta meteo: Cod galben de ninsori in Baragan pana miercuri, 25 martie

Vremea rea se prelungeste mana miercuri, 25 martie. Administratia Nationala de MeteorologieANM), a emis avertizari cod galben si portocaliu pentru mai multe judete. in Baragan se va forma polei si este asteptat strat consistent de zapada. continuă pe Adevărul

Alerta meteo! Cod galben si cod portocaliu de ninsori, in mai multe zone din tara

Meteorologii vin cu vesti proaste. in intervalul 22 martie, ora 13 25 martie, ora 18 vor fi mai multe avertizari cod galben si portocaliu de ninsori abundente.

Alerta meteo! Cod galben de ninsori si viscol in 21 de judete

Meteorologii au emis un cod galben de viscol valabil de sambata seara pana luni dimineata.

Vremea se raceste brusc si aduce ninsori in aproape toata tara Cod galben de viscol la munte

ANM a emis o informare meteo de racire accentuata a vremii, ninsori si intensificari ale vantului, valabila in toata tara de sambata seara pana miercuri dimineata: Meteorologii au transmis si un cod galben de ninsori si viscol in zonele montane, in vigoare pana in noaptea de duminica spre luni.

Cod portocaliu de ninsori abundente si viscol in 12 judete, pana miercuri dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica o avertizare Cod Portocaliu de ninsori abundente si viscol in 12 judete din Oltenia, vestul Munteniei, sudul Banatului si Carpatii Meridionali, valabila pana miercuri dimineata, potrivit.

Alerta meteo. Se schimba radical vremea in weekend. Unde se intorc ninsorile

Alerta meteo! Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca vremea se va schimba radical in weekend. Unde se intorc ninsorile si care sunt maximele si minimele pentru perioada specificata? Alerta meteo! Vremea se schimba radical in weekend Meteorologii de la ANM au indicat faptul ca vremea se va schimba radical incepand cu perioada .

Cod galben de schimbare brusca a vremii in R. Moldova

Meteorologii au emis avertizare cod galben de schimbare brusca a vremii, pentru perioada 22-25 martie. in urmatoarele zile vor cadea precipitatii sub forma de ploaie si lapovita, iar pe drumuri se va forma ghetus, transmite IPN.

Vremea se raceste accentuat in Bucuresti, de duminica dimineata. Va ninge si va fi viscol, pana miercuri

Vremea se va raci accentuat in Bucuresti, incepand de duminica si pana miercuri dimineata, interval in care va ninge si va fi viscol, potrivit meteorologilor.

Temperatura maxima de 4 grade in Bucuresti, de luni dimineata si pana miercuri

Temperatura maxima va fi de 4 grade Celsius in Bucuresti, in intervalul 23-25 martie, cand va ninge si vor fi perioade cu viscol. De altfel, vremea intra intr-un proces de racire accentuata in toata tara in urmatoarele trei zile, fiind prognozate ninsori, lapovita si intensificari ale vantului, potrivit meteorologilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )