Libnet.ro
UNICEF

08:00

Alerta meteo: Vreme buna de mers la vot!

B1 B1,
Alerta meteo: Vreme buna de mers la vot!

Pentru ziua de duminica meteorologii anunta ca vremea va fi in general frumoasa, iar ploile se restrang. Vantul va sufla slab si moderat iar maxima termica va ajunge la 29 de grade Celsius in timp ce minime. continuă pe B1

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 266,51 lei/MWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 266,51 lei/MWh, in intervalul orar 20.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 270,81 lei/MWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 270,81 lei/MWh, in intervalul orar 20.

ALERTA METEO Furtuni in toata tara de sambata dupa-amiaza

Furtunile, ploile torentiale si grindina vor pune stapanire pe toata tara incepand de sambata dupa-amiaza, potrivit unei informari de vreme severa transmise de Administratia Nationala de Meteorologie.

ALERTA METEO Ploi si vant in Capitala. Pana cand este valabila alerta

Meteorologii au emis o prognoza speciala pentru Capitala, valabila joi, de la ora 12 pana vineri, ora 22. Vremea va fi dominata de instabilitate atmosferica si cantitati de apa insemnate.

Alerta meteo: Fenomene RADICALE si in acest weekend! Vezi care sunt judetele vizate!

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru sambata, 25 mai 2019. Vremea va fi capricioasasi va ploua in mai toate regiunile. Temperaturile se mentin in jurul valorii de 20 de grade, pana la 24 de.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,6432 seconds )