Libnet.ro
UNICEF

05:00

Alerta la Spitalul de Pediatrie din Pitesti dupa ce mai multi copii au fost diagnosticati cu sindrom hemolitic-uremic

Adevărul Adevărul,
Alerta la Spitalul de Pediatrie din Pitesti dupa ce mai multi copii au fost diagnosticati cu sindrom hemolitic-uremic

Un copil din Arges, diagnosticat cu sindrom hemolitic-uremic la Spitalul de Pediatrie din Pitesti a murit la scurt timp dupa ce a fost transferat la spitalul Marie Curie din Bucuresti iar un altul, cu aceeasi boala, a fost transferat si el de la Pitesti in capitala, in urma cu doua zile, din cauza starii grave in care se afla. continuă pe Adevărul

Laserul de la Magurele va primi mai multi bani pentru cercetare stiintifica

Comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, a aprobat amendarea proiectului de cercetare Extreme Light Infrastructure - Nuclear Physics ELI-NP), cunoscut sub numele de Laserul de la Magurele, care urmeaza sa primeasca mai multi bani pentru constructii auxiliare in a doua faza de implementare, precum si achizitionarea unor echipamente suplimentare pentru activitatile de cercetare stiintifica, potrivit unui comunicat de presa.

Disputa intre Unifarm si Crucea Rosie pe kit-urile medicale pentru ranitii din Colectiv. Distribuirea acestora, reluata dupa mai multe controverse legate de pret

Distribuirea kit-urilor medicale pentru ranitii din Colectiv a fost reluata dupa ce o problema de comunicare dintre Crucea Rosie si Unifarm, firma care aprovizioneaza medicamentele necesare, a starnit controverse fata de preturile kit-urilor, relateaza Mediafax.

Volkswagen va oferi compensatii generoase clientilor din SUA, dupa scandalul emisiilor

Volkswagen VW) va oferi compensatii generoase pentru aproximativ 600. 000 de proprietari din SUA ale caror vehicule diesel sunt echipate cu un soft care falsifica rezultatele testelor antipoluare ale motoarelor diesel, a declarat Kenneth Feinberg, seful fondului care se ocupa de plangerile depuse impotriva grupului german, transmite Reuters.

Rusia: Un avion s-a intors din drum dupa patru ore de zbor, din cauza unui geam fisurat in cabina pilotilor

Un avion de pasageri Airbus A330, care zbura dinspre Moscova spre Kamceatski Orientul indepartat rus), a fost intors din drum, in noaptea de duminica spre luni, din cauza unei fisuri la geamul din cabina pilotilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )