Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alerta terorista in Bruxelles. Un suspect a fost retinut

B1 B1,
Alerta terorista in Bruxelles. Un suspect a fost retinut

Alerta terorista la Bruxelles. Politistii belgieni au actionat intr-un centru comercial din capitala, avand informatii ca acolo ar urma sa se comita un atac. O persoana a fost retinuta. Potrivit. continuă pe B1

Alerta terorista la Bruxelles. Centura cu explozibil a suspectului continea sare si biscuiti

Un barbat suspect a fost arestat in apropiere de un mall din inima capitalei Belgiei, insa se pare ca centura sa cu explozibil continea, de fapt, sare si biscuiti, arata.

Belgia mentine nivelul 3 de alerta terorista, dupa operatiunea in urma careia au fost arestate 12 persoane suspectate ca planuiau un atentat

Premierul belgian Charles Michel a anuntat, sambata, ca Belgia va mentine actualul nivel de alerta terorista, 3, cel maxim fiind 4, dupa operatiunea fortelor de ordine in urma careia au fost retinute 12 persoane suspectate de planuirea unui atentat pe teritoriul Belgiei, transmit agentiile internationale de presa.

Noua alerta in Bruxelles: Gara centrala, evacuata din motive de securitate

Gara centrala din Bruxelles a fost evacuata, duminica, la ora locala 12:00, la ordinul politiei, iar circulatia trenurilor a fost intrerupta o jumatate de ora mai tarziu, intre garile Bruxelles-Nord si Bruxelles-Midi.

Belgia: Gara centrala din Bruxelles a fost evacuata din motive de securitate

Gara centrala din Bruxelles a fost evacuata duminica, la ordinul politiei. Circulatia trenurilor a fost intrerupta o jumatate de ora mai tarziu, intre garile Bruxelles-Nord si Bruxelles-Midi,.

Gara centrala din Bruxelles a fost evacuata din motive de securitate

Gara centrala din Bruxelles a fost evacuata, astazi, la ora locala 12, la ordinul politiei, iar circulatia trenurilor a fost intrerupta o jumatate de ora mai tarziu, intre garile Bruxelles-Nord si Bruxelles-Midi, transmite LaCapitale. be.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )