Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta in Turcia: Un incendiu a izbucnit la bordul unui avion de pasageri

B1 B1,
Alerta in Turcia: Un incendiu a izbucnit la bordul unui avion de pasageri

Doua persoane au fost ranite si mai multi pasageri au inhalat fum dupa izbucnirea unui incendiu, duminica, la bordul unui avion care urma sa decoleze spre Norvegia, de pe un aeroport din sudul tarii. Boeing-ul . continuă pe B1

Tragedie in Ilfov. O mama si copilul ei au murit intr-un incendiu izbucnit vineri noapte

Un copil de sase ani si jumatate si mama acestuia, de 50 de ani, au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de vineri spre sambata la o baraca din lemn improvizata, aflata in Ilfov, langa Magurele, au.

CONFLICTUL TURCIA - SIRIA: Autoritatile siriene il acuza pe premierul turc ca minte cu ...

Autoritatile siriene l-au acuzat joi pe premierul turc Recep Tayyip Erdogan ca minte cu privire la armele confiscate de la bordul unui avion de linie sirian care venea de la Moscova si a fost interceptat de Turcia, informeaza Mediafax. Premierul turc continua seria sa de declaratii false care vizeaza justificarea comportamentului ostil al guvernului sau fata de Siria, a apreciat ministerul sirian al Afacerilor Externe intr-un comunicat, dezmintind din nou prezenta armelor la bordul .

Turcia a confiscat o incarcatura suspecta aflata la bordul unui avion sirian

Turcia a confiscat, miercuri, o incarcatura suspecta descoperita la bordul unui avion de linie sirian dupa ce a interceptat aparatul care efectua un zbor intre Moscova si Damasc, a anuntat postul de televiziune NTV, citat de AFP.

Siria si Rusia acuza Turcia ca mnte

Autoritatile siriene acuza ca declaratiile premierului turc privind confiscarea armelor de la bordul unui avion de linie sirian sunt false, informeaza AFP, citata in presa de la noi.

Siria si Rusia acuza Turcia ca minte cu privire la armele din avionul interceptat

Autoritatile siriene il acuza pe premierul turc Recep Tayyip Erdogan ca minte in ce priveste confiscare armelor de la bordul unui avion de linie sirian care venea de la Moscova si a fost interceptat de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )