Libnet.ro
UNICEF

16:30

Alex Chipciu: Cei care ne injura nu sunt suporterii Stelei

Online Sport Online Sport,
Alex Chipciu: Cei care ne injura nu sunt suporterii Stelei

Mijlocasul Alexandru Chipciu considera ca oamenii care vin in prezent la meciurile Stelei si injura jucatorii nu sunt adevaratii suporteri ai echipei. continuă pe Online Sport

Bobby Paunescu - printre cei care discuta preluarea Studiourilor Media Pro de la Buftea

Regizorul Bobby Paunescu in parteneriat cu Film Finances, o companie americana, se numara printre cei care discuta preluarea Studiourilor Media Pro de la Buftea, pe care compania-mama a Pro TV, CME, intentioneaza sa le vanda, scrie Paginademedia. ro. Aceeasi sursa scrie, separat, ca la editia din acest an a emisiunii Romanii au talent galele live nu se vor mai filma la Buftea.

Bucurestiul, un oras neprietenos cu biciclistii: doar 6 km de piste, nesiguranta maxima pentru cei care se aventureaza pe doua roti in trafic

Bucurestiul are 5,97 km de piste pentru biciclete, iar acestea nu sunt sigure pentru biciclisti, potrivit raportului Organizatiei pentru Promovarea Transportului Alernativ in Romania OPTAR) pe anul 2015. In plus, biciclistii reclama lipsa altor facilitati care sa incurajeze bucurestenii sa pedaleze: rasteluri sigure pentru biciclete, accesul zilnic la metrou, noduri intermodale care sa permita transferul de la bicicleta la un alt mijloc de transport si invers.

Logitech MX Master, un mouse pentru cei care folosesc mai multe dispozitive simultan

Logitech anunta lansarea mouse-ului Logitech MX Master, destinatutilizatorilor care lucreaza pe mai multe ecrane, dispozitive si sisteme de operare, se arata intr-un comunicat remis Playtech. Logitech MX Master Wireless Mouse este un mouse personalizabil extrem de frumos, controlul, precizia si viteza fiind atuurile lui principale, a precizat Charlotte Johs, vice presedinte global al segmentului de [].

VIDEO Modul in care inculpatii sunt scosi cu catuse din parchete, in atentia CSM: Trebuie estompat fenomenul

Membrii Consiliului Superior al Magistraturii CSM) analizeaza modul in care persoanele inculpate in diverse dosare sunt scoase in catuse din sediile parchetelor si urcate in dubele politistilor pentru a fi duse in arest, spunand ca in alte state nu exista astfel de spectacole, scrie Mediafax.

CSM analizeaza modul in care inculpatii sunt scosi cu catuse din parchete: in alte state nu exista astfel de spactacole

Consiliul Superior al Magistraturii analizeaza modul in care inculpatii in diverse dosare sunt scosi in catuse din sediile institutiilor si urcate in masina politiei pentru a fi arestate. Decizia vine dupa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )