Libnet.ro
UNICEF

01:06

Alexandra Dulgheru in finala de la Kuala Lumpur. O infrunta pe Caroline Wozniacki

Online Sport Online Sport,
Alexandra Dulgheru in finala de la Kuala Lumpur. O infrunta pe Caroline Wozniacki

Jucatoarea Alexandra Dulgheru s-a calificat, sambata, in finala turneului WTA de la Kuala Lumpur, dotat cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari. continuă pe Online Sport

Alexandra Dulgheru, in semifinale la Kuala Lumpur! A mai batut o jucatoare de top din Germania

Alexandra Dulgheru s-a calificat in semifinalele turneului de la Kuala Lumpur Malaezia), dupa o victorie in doua seturi in fata Juliei Goerges, scor 7-6, 7-5.

Alexandra Dulgheru in finala de la Kuala Lumpur

Jucatoarea Alexandra Dulgheru s-a calificat, sambata, in finala turneului WTA de la Kuala Lumpur, dotat cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari.

Alexandra Dulgheru a invins-o de Gajdosova si s-a calificat in finala la Kuala Lumpur

Alexandra Dulgheru, locul 94 WTA, a invins-o, scor 5-7, 7-5, 7-6 7/4), pe australianca Jarmila Gajdosova, cap de serie numarul 4 si pozitia 52 in clasamentul mondial. Astfel, romanca s-a calificat in finala.

WTA Kuala Lumpur: Alexandra Dulgheru s-a calificat in finala, unde o va intalni pe Caroline Wozniacki

Alexandra Dulgheru, locul 94 WTA, a invins-o sambata, scor 5-7, 7-5, 7-6 7/4), pe australianca Jarmila Gajdosova, cap de serie numarul 4 si pozitia 52 in clasamentul mondial, si s-a calificat in finala turneului de la Kuala Lumpur Malaysia), dotat cu premii in valoare totala de 250. 000 de dolari.

Alexandra Dulgheru s-a calificat in sferturi la Kuala Lumpur

Jucatoarea Alexandra Dulgheru s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Kuala Lumpur, dotat cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari.

WTA Kuala Lumpur: Alexandra Dulgheru s-a calificat in sferturi

Alexandra Dulgheru a reusit sa se califice, miercuri, in turul trei al turneului WTA de la Kuala Lumpur sferturi de finala). Sportiva din Romania a invins-o pe Ying-Ying Duan, din China, locul 116 in ierarhia WTA.

Dulgheru s-a calificat in finala turneului de la Kuala Lumpur. Urmeaza o jucatoare de top

Alexandra Dulgheru, locul 94 WTA, s-a calificat in finala turneului WTA International de la Kuala Lumpur Malaysia), dupa ce a invins-o pe australianca Jarmila Gajdosova, cap de serie numarul 4 si locul 52 WTAd. Romanca va avea o adversara de top in actul final.

LIVETEXT Tenis: Alexandra Dulgheru - Jarmila Gajdosova, in semifinale la Kuala Lumpur!

Tenismena romanca Alexandra Dulgheru e la un pas de finala turneului din Malaezia. in semifinale, jucatoarea noastra o intalneste pe Jarmila Gajdosova, din Australia.

LIVETEXT Tenis: Alexandra Dulgheru - Jarmila Gajdosova, in semifinale la Kuala Lumpur! E 1-1 la seturi

Tenismena romanca Alexandra Dulgheru e la un pas de finala turneului din Malaezia. in semifinale, jucatoarea noastra o intalneste pe Jarmila Gajdosova, din Australia.

Alexandra Dulgheru a ajuns in semifinale la Kuala Lumpur

Jucatoarea Alexandra Dulgheru este la un singur pas distanta de a treia finala din cariera, dupa ce vineri a invins-o pe Julia Goerges in sferturile turneului malaysian.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )