Libnet.ro
UNICEF

10:30

Alexandra Dulgheru s-a calificat in optimi de finala la Roma

Antena3 Antena3,
Alexandra Dulgheru s-a calificat in optimi de finala la Roma

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, venita din calificari si locul 72 WTA, a intrat, miercuri, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma, dotat cu premii in valoare totala de. continuă pe Antena3

Alexandra Dulgheru s-a calificat pe tabloul principal la Roma

Jucatoarea Alexandra Dulgheru s-a calificat, duminica, pe tabloul principal al turneului WTA Premier 5 de la Roma, dotat cu premii totale in valoare de 2. 7 milioane de dolari.

WTA Roma: Alexandra Dulgheru s-a calificat in optimi, dupa ce a invins-o pe Lucie Safarova

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, venita din calificari si locul 72 WTA, a acces, miercuri, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Dulgheru a invins-o, in turul doi, cu scorul de 1-6, 6-4, 7-6 6), dupa doua ore si 28 de minute, pe Lucie Safarova Cehia), cap de serie numarul 12 si pozitia 14 in ierarhia mondiala.

WTA Roma: Alexandra Dulgheru s-a calificat pe tabloul principal

Alexandra Dulgheru a acces, duminica, pe tabloul principal la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, dupa ce a invins-o in turul doi al calificarilor pe sportiva ucraineana Lesia Tsurenko, scor 6-2, 4-6, 6-3, informeaza wtatennis. com.

Alexandra Dulgheru si Irina Begu continua la Roma

Ajunsa pe tabloul principal de la Roma in urma meciurilor de calificare, Alexandra Dulgheru s-a calificat, marti, in turul secund.

Am cucerit Roma. Victorii pe linie pentru Simona Halep, Alexandra Dulgheru, Irina Begu si Florin Mergea in Italia

Zi mare pentru romanii angrenati inturneul de tenis de la Roma. Simona Halep, Irina Begu si Alexandra Dulgheru s-au calificat in optimile de finala ale competitiei feminine, iar perecheaFlorin Mergea - Rohan Bopanna s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului masculin, acolo unde vor intalni cuplul Horia Tecau - Jean Rojer.

WTA Roma: Alexandra Dulgheru si Irina-Camelia Begu s-au calificat in turul doi

Alexandra Dulgheru locul 72 WTA) a invins-o pe Misaki Doi Japonia - locul 111 WTA - sportiva venita din calificari), rezultat in urma caruia a acces in turul doi al turneului Premier de la Roma. UPDATE: In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Irina-Camelia Begu: 4-6, 6-2, 6-1 cu Urszula Radwanksa, dupa un meci care a durat o ora si 52 de minute.

Roma 2015: Alexandra Dulgheru, victorie uriasa in fata numarul 14 mondial. Cine urmeaza

Roma 2015. Alexandra Dulgheru, 72 WTA, venita din calificari, va avea unul dintre cele mai dificile meciuri ale sale din acest an in turul al doilea al turneului Premier 5 de la Madrid, acolo unde va juca, miercuri, impotriva favoritei numarul 12, Lucie Safarova.

Roma 2015: Alexandra Dulgheru joaca, miercuri, in turul al doilea cu Safarova, numarul 14 mondial

Roma 2015. Alexandra Dulgheru, 72 WTA, venita din calificari, va avea unul dintre cele mai dificile meciuri ale sale din acest an in turul al doilea al turneului Premier 5 de la Madrid, acolo unde va juca, miercuri, impotriva favoritei numarul 12, Lucie Safarova.

Zi plina de tenis, patru romance joaca la Roma: Simona Halep, Irina Begu, Alexandra Dulgheru si Monica Niculescu

Jucatoarele Alexandra Dulgheru, Irina-Camelia Begu, Simona Halep si Monica Niculescu vor evolua, marti, in probele de simplu si de dublu la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, conform programului anuntat pe site-ul oficial al competitiei.

Simona Halep la Roma: s-au stabilit orele de incepere ale meciurilor de joi. Halep joaca doua meciuri intr-o zi

Simona Halep, Alexandra Dulgheru si Irina Begu s-au calificat in optimile de finala ale turneului de tenis de la Roma.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )