Libnet.ro
UNICEF

06:00

Alexandru Mihalache, de la UniCredit Tiriac, invitatul WALL-STREET 360 de astazi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alexandru Mihalache, de la UniCredit Tiriac, invitatul WALL-STREET 360 de astazi

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, de astazi, 24 septembrie, ora 12:30, va fi Alexandru Mihalache, Head of Multi Channel Banking, UniCredit Tiriac Bank. continuă pe Wall-Street Ro

Cosmin Vladimirescu, MasterCard, invitatul WALL-STREET 360: discutam despre piata cardurilor

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, de marti, 23 septembrie, ora 12:30, va fi Cosmin Vladimirescu, General Manager MasterCard Romania.

Utku Ogrendil, invitatul WALL-STREET 360, de luni, ora 12:30

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, de astazi, 22 septembrie, ora 12:30, va fi Utku Ogrendil, presedintele procesatorului de tranzactii bancare Provus.

Saptamana bankingului, la WALL-STREET 360: care sunt tendintele din piata cardurilor

Wall-Street. ro a lansat proiectul TV WALL-STREET 360, un format interactiv cu focus pe analiza de business. De luni pana vineri, invitatii WALL-STREET 360 abordeaza din diverse unghiuri tendintele celor mai importante industrii. Saptamana 22-26.

Start pentru inscrierile la retailArena - Innovation in Retail: teme de discutie si cum poti participa

Wall-Street. ro organizeaza in aceasta toamna a doua editie a conferintei retailArena - Innovation in Retail , unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comertului traditional si online din acest an.

Interviu cu noul sef al Leroy Merlin in Romania: Achizitia BauMax a fost o oportunitate uriasa pentru noi. Planurile francezilor pe piata de bricolaj

Numit de numai cateva luni la carma operatiunilor locale ale Leroy Merlin, Frederic Lamy , a vorbit in exclusivitate cu WALL-STREET. RO despre cele mai noi miscari ale pietei locale de bricolaj, despre oportunitati pe acest segment, dar si directia si.

Tot ce e important pentru managerii soferi: subiectele saptamanii in industria auto

Wall-Street. ro prezinta cele mai importante subiecte din industria auto in saptamana 15-21 septembrie, precum noutati in infrastructura, cifre care misca piata, dar si schimbari pe plan international.

Alexandru Vlad, Selgros: Nu poti sa construiesti un hypermarket la Filiasi si nici la Vascauti

Retailerii cu suprafete mici de vanzare vor continua sa-si extinda reteaua de unitati in mod alert, pe fondul unui grad scazut de urbanizare, in timp ce aceia cu suprafete mari vor incetini ritmul de extindere, considera Alexandru Vlad,.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )