Libnet.ro
UNICEF

17:30

Alexis Tsipras, criticat dur de Parlamentul European, dupa declaratia privind despagubirile de razboi

B1 B1,
Alexis Tsipras, criticat dur de Parlamentul European, dupa declaratia privind despagubirile de razboi

Premierul grec Alexis Tsipras a fost criticat de eurodeputatii reuniti in sesiune plenara la Strasbourg, dupa ce seful executivului elen a cerut Germaniei despagubiri de razboi pentru a putea acoperi o parte a. continuă pe B1

Jean-Claude Juncker: Grecia sa nu se astepte ca zona euro sa se incline in fata cererilor lui Alexis Tsipras

Grecii sa nu se astepte ca zona euro sa se incline in fata cererilor premierului Alexis Tsipras, a avertizat luni presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, potrivit dw. de. Grecia nu trebuie sa.

Grecia: Premierul Alexis Tsipras nu doreste prelungirea programului de asistenta financiara acordat de Uniunea Europeana

Premierul grec, Alexis Tsipras, a declarat ca nu vrea extinderea programului de asistenta financiara acordat de Uniunea Europeana, optand pentru un credit punte pana la incheierea unei noi intelegeri,.

Alexis Tsipras respinge prelungirea programului de asistenta financiara pentru Grecia

Premierul grec, Alexis Tsipras, a declarat duminica in Parlament ca nu vrea extinderea programului de asistenta financiara acordat de Uniunea Europeana, ci un credit punte pana la finalizarea unei noi intelegeri, relateaza Greek Reporter, in editia electronica.

Alexis Tsipras respinge prelungirea programului de asistenta financiara pentru Grecia

Premierul grec, Alexis Tsipras, a declarat duminica in Parlament ca nu vrea extinderea programului de asistenta financiara acordat de Uniunea Europeana, ci un credit punte pana la finalizarea unei noi.

Alexis Tsipras evoca o obligatie istorica de a solicita Germaniei indemnizatiile de razboi

Prim-ministrul grec Alexis Tsipras a evocat duminica obligatia istorica a tarii sale de a reclama Germaniei indemnizatiile de razboi, un subiect asupra caruia Berlinul s-a pronuntat deja, refuzand, transmite AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )