Libnet.ro
UNICEF

23:00

Alimentatie bebelusi: Cele mai mari 5 frustrari in hranirea bebelusilor

Antena3 Antena3,
Alimentatie bebelusi: Cele mai mari 5 frustrari in hranirea bebelusilor

Cand vine vorba despre hranirea si alimentatia bebelusilor, parintii se pot confrunta cu multe probleme. De la cele mai simple, precum refuzul mancarii, in primele luni de viata, pana la mofturile la fiecare. continuă pe Antena3

ANOFM pune la bataie 9.000 de locuri de munca. Cele mai mari sanse de angajare le au persoanele cu studii medii

Aproape 9. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind disponibile in Capitala si in judetele Cluj, Timis, Iasi, Arges, Bistrita-Nasaud si Brasov, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). La polul opus se situeaza judetele Mehedinti, Bacau si Caras-Severin.

TOP 10 sportive cu cele mai mari venituri din lume. Castigurile unora o sa va uimeasca!.

Femeile din SUA castiga doar 77% din sumele care intra in conturile barbatilor, conform Biroului american de Recensamant, iar diferentele sunt mult mai mari atunci cand vorbim despre lumea sportului. O baschetbalista din WNBA castiga maximum 107. 000 de dolari pe sezon, in timp ce Kobe Bryant va castiga 30,5 milioane de dolari la Los Angeles Lakers in sezonul viitor, conform forbes. com. Singurul sport in care femeile castiga la fel de mult ca barbatii este tenisul. Din galeria foto de mai sus .

Special ADPM! Cele mai mari scandaluri cu iz sexual din istoria Hollywood-ului!

Istoria Hollywood-ului a fost de-a lungul anilor presarata cu numeroase scandaluri sexuale. De la John Travolta si pana la Charlie Chaplin ori Woody Allen, iata ce staruri de calibru mondial au fost implicate in povesti scadaloase cu tenta sexuala. Continue reading .

Salariul mediu: 1.600 de lei. Unde sunt cele mai mari lefuri

Castigul salarial mediu a scazut in iunie, fata de luna precedenta, cu 5 lei 0,3%), la 1. 606 lei net, potrivit datelor anuntate de Institutul National de Statistica INS).

Prima sentinta in dosarul cele mai mari tepe imobiliare din vestul tarii

Sapte persoane sunt pe lista acuzatilor in dosarul care a prejudiciat peste 100 de persoane cu un total de aproximativ 2 milioane de euro. Printre acuzati se afla si fostul sef al Garzii Financiare Timis, Ionel Olari, si fiul sau.

Numarul insolventelor a scazut cu 10% in primul semestru, problema e ca acum sunt companii mai mari

Numarul firmelor aflate in diverse stadii ale procedurii de insolventa a scazut in primul semestru cu 10% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 12. 739, cele mai multe fiind din sectorul comertului, constructii, transporturi si hoteluri si restaurante, potrivit Coface.

Cei mai mari 10 producatori de echipamente telecom Huawei si-a adancit pierderile la 17,7 mil. euro

Cei mai mari 10 producatori de echipamente de telecomunicatii de pe piata locala au avut anul trecut afaceri de 525 de milioane de euro, de trei ori mai putin fata de 2011, conform datelor de la Ministerul Comunicatiilor.

Portugalia: Guvernul vrea sa reduca pensiile mai mari de 600 de euro cu 10%, din 2014

Guvernul portughez intentioneaza ca, incepand cu 2014, sa reduca cu pana la 10% pensiile functionarilor mai mari de 600 de euro si sa majoreze la 66 de ani varsta legala de pensionare pentru toti salariatii, scrie AFP.

Cele mai populare branduri FMCG pe Facebook: primul poate umple 1.300 de stadioane National Arena cu fanii sai

Brandurile din industria bunurilor de larg consum detin unele dintre cele mai populare pagini din reteaua de socializare Facebook, primele zece marci insumand peste 250 de milioane de fani, arata datele Socialbakers .

Top 10: cele mai neprietenoase orase din lume

Vacantele ar trebui sa lase amintiri frumoase, insa sunt locuri care surprind neplacut. Iata 10 orase considerate cele mai neprietenoase din lume, potrivit unui sondaj realizat de Conde Nast Travel , pe baza raspunsurilor cititorilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )