Libnet.ro
UNICEF

18:00

Numarul insolventelor a scazut cu 10% in primul semestru, problema e ca acum sunt companii mai mari

Adevărul Adevărul,
Numarul insolventelor a scazut cu 10% in primul semestru, problema e ca acum sunt companii mai mari

Numarul firmelor aflate in diverse stadii ale procedurii de insolventa a scazut in primul semestru cu 10% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 12. 739, cele mai multe fiind din sectorul comertului, constructii, transporturi si hoteluri si restaurante, potrivit Coface. continuă pe Adevărul

Ce valoare a avut piata florariilor online in primul semestru

Floraria online Floridelux. ro estimeaza ca primul semestru din 2013 a adus o crestere de 10% in acest sector. Astfel, reprezentantii companiei arata ca piata online de flori s-a ridicat la aproximativ 1,5 milioane de euro in prima jumatate de an si.

Resursele de energie electrica au scazut, in primul semestru, cu 6,9%

Resursele de energie primara au scazut, in primul semestru, cu 15,2%, iar cele de energie electrica au scazut, fata de perioada similara a anului trecut, cu 6,9%, potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica INS).

Cantitatea colectata de lapte de vaca a scazut, in primul semestru, cu 5,6%

Cantitatea de lapte de vaca pe care au colectat-o unitatile procesatoare de la exploatatii agricole si centre de colectare a scazut, in primul semestru al acestui an, comparativ cu cel al anului precedent, cu 25. 726 tone -5,6%), conform Institutului National de Statistica INS).

INS: Cifra de afaceri in comert si servicii a scazut in primul semestru

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a scazut, in primul semestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, ca serie bruta cu 1,9%, iar ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate a crescut cu 0,3%, se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica INS).

Comenzile noi din industrie au crescut in primul semestru cu 8,8%

Comenzile noi din industrie, pe total piata interna si piata externa), au scazut, in luna iunie, in termeni nominali fata de luna precedenta cu 0,7% si au crescut fata de perioada corespunzatoare din anul precedent cu 9,4%, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica.

INS: consumul de energie electrica a scazut cu 7,5% in primul semestru

Consumul final de energie electrica al Romaniei a totalizat 24,881 miliarde kWh in primul semestru, cu 7,5% mai mic fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica INS).

Afacerile din industrie au crescut in primul semestru.

Cifra de afaceri din industrie pe total piata interna si piata externa a crescut cu 5,4% in primul semestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat miercuri Institutul National de Statistica INS), potrivit Mediafax. Evolutia a fost influentata de cresterea industriei prelucratoare, cu 5,7%, in conditiile in care industria extractiva a scazut cu 2,9%. Pe marile grupe industriale cresteri ale cifrei de afaceri s-au inregistrat in urmatoarele sectoare: industria bunurilor de .

Profitul Conpet a crescut cu 25,7% in primul semestru

Conpet Ploiesti COTE) a raportat pentru primul semestru un profit net de 25,76 milioane lei 5,8 milioane euro), in crestere cu 25,7% fata de castigul din aceeasi perioada a anului trecut, de 20,49 milioane lei.

Piata online de flori s-a ridicat la aproximativ 1,5 milioane de euro in primul semestru

FlorideLux. ro estimeaza ca primul semestru al acestui an a adus o crestere de 10% in acest sector, conform unui comunicat de presa.

Vanzarile Prada au crescut cu 12% in primul semestru, sustinute de cererea din Asia

Vanzarile producatorului italian de posete si pantofi de lux Prada au crescut in primul semestru cu 12%, la 1,73 miliarde de euro. Cresterea a fost sustinuta de cererea provenita din Asia, informeaza.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )