Libnet.ro
UNICEF

21:30

Afacerile din industrie au crescut in primul semestru.

România Liberă România Liberă,
Afacerile din industrie au crescut in primul semestru.

Cifra de afaceri din industrie pe total piata interna si piata externa a crescut cu 5,4% in primul semestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat miercuri Institutul National de Statistica INS), potrivit Mediafax. Evolutia a fost influentata de cresterea industriei prelucratoare, cu 5,7%, in conditiile in care industria extractiva a scazut cu 2,9%. Pe marile grupe industriale cresteri ale cifrei de afaceri s-au inregistrat in urmatoarele sectoare: industria bunurilor de . continuă pe România Liberă

Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 5,4%

Cifra de afaceri din industrie pe total piata interna si piata externa), in termeni nominali, a crescut, in primul semestru, cu 5,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut, datorita cresterii industriei prelucratoare +5,7%), se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica.

Comenzile noi din industrie au crescut in primul semestru cu 8,8%

Comenzile noi din industrie, pe total piata interna si piata externa), au scazut, in luna iunie, in termeni nominali fata de luna precedenta cu 0,7% si au crescut fata de perioada corespunzatoare din anul precedent cu 9,4%, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica.

inmatricularile noi de vehicule rutiere au crescut in primul semestru

Inmatricularile noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au crescut, in primul semestru, fata de aceasi perioada a anului precedent, cu 17,8%, iar cele pentru transportul marfurilor cu 0,1%, informeaza un comunicat de presa trimis redactiei.

Profitul UniCredit Tiriac Bank a crescut de 2,5 ori in primul semestru

UniCredit Tiriac Bank a raportat un profit net de 202,9 milioane de lei in primul semestru al acestui an, de peste 2,5 ori mai mare fata de perioada similar din 2012, cu active in crestere cu 7,7% comparativ cu 30 iunie 2012.

Veniturile CFR SA au crescut cu 3,5% in primul semestru

Veniturile CFR SA au crescut cu 3,5% in primul semestru, la 1,16 miliarde lei, in conditiile in care traficul pe retea a inregistrat o scadere de circa 5% in acest interval, au anuntat reprezentantii administratorului retelei feroviare publice.

Veniturile SIF Oltenia au crescut de 2,2 ori in primul semestru

Veniturile SIF Oltenia SIF5) au crescut de 2,2 ori in primul semestru din acest an, la 189,92 milioane lei 43,2 milioane euro), insa cheltuielile au inregistrat o dinamica mai accentuata, fiind de 2,9 ori mai mari, de 84,26 milioane lei, ca urmare a majorarii costurilor cu investitiile cedate.

Wizrom a crescut pe segmentul retail si distributie in primul semestru

Furnizorul de solutii ERP, Wizrom Software, a inregistrat, in primul semestru, o crestere de 80% a veniturilor din implementari de instrumente software la clienti din segmentul retail si distributie, se arata intr-un comunicat de presa.

Profitul Conpet a crescut cu 25,7% in primul semestru

Conpet Ploiesti COTE) a raportat pentru primul semestru un profit net de 25,76 milioane lei 5,8 milioane euro), in crestere cu 25,7% fata de castigul din aceeasi perioada a anului trecut, de 20,49 milioane lei.

Cantitatea colectata de lapte de vaca a scazut, in primul semestru, cu 5,6%

Cantitatea de lapte de vaca pe care au colectat-o unitatile procesatoare de la exploatatii agricole si centre de colectare a scazut, in primul semestru al acestui an, comparativ cu cel al anului precedent, cu 25. 726 tone -5,6%), conform Institutului National de Statistica INS).

Piata online de flori s-a ridicat la aproximativ 1,5 milioane de euro in primul semestru

FlorideLux. ro estimeaza ca primul semestru al acestui an a adus o crestere de 10% in acest sector, conform unui comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )