Libnet.ro
UNICEF

17:30

Alina Bica, arestata, din nou. Ar fi primit spaga, desi avea indicii ca ar putea fi urmarita

România Liberă România Liberă,
Alina Bica, arestata, din nou. Ar fi primit spaga, desi avea indicii ca ar putea fi urmarita

La numai o saptamana dupa ce in presa au aparut poze cu ea si Elena Udrea intr-o vizita privata la Paris, Alina Bica a primit mita pentru a interveni intr-un dosar. Fosta sefa a DIICOT a fost arestata, ieri, pentru 30 de zile. continuă pe România Liberă

Bica a primit spaga, desi avea indicii ca ar Putea fi urmarita

La numai o saptamana dupa ce in presa au aparut poze cu ea si Elena Udrea intr-o vizita privata la Paris, Alina Bica a primit mita pentru a interveni intr-un dosar. Fosta sefa a DIICOT a fost arestata, ieri, pentru 30 de zile.

Alina Bica afla daca va fi arestata. Fosta sefa DIICOT, incatusata pentru a doua oara de DNA

Fosta sefa DIICOT, Alina Bica, ajunge astazi in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva. Bica a fost retinuta ieri de DNA si a ajuns din nou in arest, dupa nici cinci luni de libertate, sub.

REFERAT DNA. Alina Bica ar fi primit mita de 17.500 de euro la ea acasa

Alina Bica, ar fi primit mita de 17. 500 de euro la ea acasa. Mai mult, procurorii anticoruptie arata ca banii i-ar fi fost adusi de fostul sau consilier Ionut Mihailescu, se arata in referatul DNA.

Noi informatii din dosarul in care au fost retinuti Serban Pop si Alina Bica: Fostul sef al ANAF ar fi cerut o mita de 1,5 milioane de euro, fosta sefa DIICOT a primit mita in locuinta sa

Noi dezvaluiri din dosarul in care fostul sef al ANAF, Serban Pop si fosta sefa a DNA Alina Bica au fost retinuti. Potrivit referatului procurorilor DNA, citat de B1 TV, Serban Pop i-ar fi cerut omului de.

Fostul sef al ANAF, Serban Pop, retinut de DNA. Alina Bica, pusa sub invinuire intr-un nou dosar

Fostul sef alANAF, Serban Pop, a fost retinut de procurorii DNA, dupa ce a fost chemat la audieri in aceasta dimineata. La sediul DNA a fost prezenta si fosta sefa a DIICOT, Alina Bica. Alina Bica este p.

Alina Bica, audiata la DNA in calitate de suspect: Din punctul meu de vedere, traiesc intr-o minunata dictatura. Ma astept la orice (VIDEO)

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica a ajuns marti dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde a fost citata in calitate de suspect. Potrivit unor surse, Bica a fost citata intr-un nou dosar care.

Alina Bica, retinuta de DNA: ar fi luat mita in favoarea lui Horia Simu

Alina Bica a fost retinuta, marti, de procurorii anticoruptie, intr-un nou dosar, ea fiind acuzata ca a luat mita pentru solutionarea unui dosar al DIICOT in favoarea lui Horia Simu.

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica si fostul sef ANAF, Serban Pop, arestati pentru 30 de zile

04 - Fosta sefa a DIICOT Alina Bica si fostul sef ANAF Serban Pop se intorc dupa gratii, pentru urmatoarele 30 de zile. Alina Bica va trebui sa mearga sa se predea la arest sau va astepta.

Alina Bica si Serban Pop au fost arestati

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica si fostul sef al ANAF Serban Pop, acuzati de luare de mita si respectiv complicitate la dare de mita pentru solutionarea favorabila a unui dosar al lui Horia Simu, au fost arestati pentru 30 de zile, de magistratii.

Alina Bica si Serban Pop, arestati preventiv

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica si fostul sef al ANAF Serban Pop au fost miercuri arestati preventiv pentru 30 de zile de magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie, anunta Agerpres. Decizia nu este definitiva, insa este executorie, astfel incat ei vor fi dusi in arestul Politiei Capitalei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )