Libnet.ro
UNICEF

20:00

REFERAT DNA. Alina Bica ar fi primit mita de 17.500 de euro la ea acasa

România Liberă România Liberă,
REFERAT DNA. Alina Bica ar fi primit mita de 17.500 de euro la ea acasa

Alina Bica, ar fi primit mita de 17. 500 de euro la ea acasa. Mai mult, procurorii anticoruptie arata ca banii i-ar fi fost adusi de fostul sau consilier Ionut Mihailescu, se arata in referatul DNA. continuă pe România Liberă

Fostul sef al ANAF, Serban Pop, retinut de DNA. Alina Bica, pusa sub invinuire intr-un nou dosar

Fostul sef alANAF, Serban Pop, a fost retinut de procurorii DNA, dupa ce a fost chemat la audieri in aceasta dimineata. La sediul DNA a fost prezenta si fosta sefa a DIICOT, Alina Bica. Alina Bica este p.

Noi informatii din dosarul in care au fost retinuti Serban Pop si Alina Bica: Fostul sef al ANAF ar fi cerut o mita de 1,5 milioane de euro, fosta sefa DIICOT a primit mita in locuinta sa

Noi dezvaluiri din dosarul in care fostul sef al ANAF, Serban Pop si fosta sefa a DNA Alina Bica au fost retinuti. Potrivit referatului procurorilor DNA, citat de B1 TV, Serban Pop i-ar fi cerut omului de.

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica si fostul sef al ANAF Serban Pop au fost arestati pentru 30 de zile

Inalta Curte de Justitie si Casatie iCCJ) a hotarat miercuri arestarea preventiva pentru 30 de zile in cazul fostului Sef al ANAF, Serban Pop, si a fostei Sefe a DNA, Alina Bica, informeaza B1.

Ordonantele de retinere pentru Alina Bica si Serban Pop au expirat

Fostul Sef al ANAF, Serban Pop, si fosta sefa a DNA, Alina Bica, care au fost marti retinuti de procurori, sunt liberi sa plece acasa, ordonanta de retinere a celor doi expirand miercuri, informeaza B1.

Dezvaluiri din dosarul Alinei Bica. Primea mita la ea acasa

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica ar fi primit mita de 17. 500 de euro la ea acasa, fiindu-i adusa de fostul sau consilier Ionut Mihaileascu, sustin procurorii DNA in referatul cu propunerea de arestare.

REFERAT. Cum ar masluit Alina Bica dosarul lui Horia Simu

Alina Bica ar fi facut presiuni pentru clasarea dosarului lui Horia Simu, sub pretextul unui control al Inspectiei Judiciare care ar fi vizat dosarele vechi nesolutionate, se arata in referatul DNA.

REFERAT. Cum ar fi masluit Alina Bica dosarul lui Horia Simu

Alina Bica ar fi facut presiuni pentru clasarea dosarului lui Horia Simu, sub pretextul unui control al Inspectiei Judiciare care ar fi vizat dosarele vechi nesolutionate, se arata in referatul DNA.

Radu Banciu, despre retinerea Alinei Bica: 17.000 de euro...asta inseamna salariul unui roman pe un an si jumatate. Doamna Voicu, se vede ca ati fost nascuta dupa ultima ploaie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre fosta sefa DIICOT, Alina Bica, care a fost retinuta de procurorii DNA intr-un dosar in care este acuzata ca a primit mita de.

DNA. Fostul sef al Fiscului, Serban Pop, si fosta sefa DIICOT, Alina Bica, RETINUTI in dosarul omului de afaceri Horia Simu

Fostul sef al ANAF, Serban Pop, si fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, au fost retinuti, marti, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, in dosarul omului de afaceri Horia Simu, intrucat sunt acuzati de luare de mita si complicitate la dare de mita.

Alina Bica, retinuta de DNA: ar fi luat mita in favoarea lui Horia Simu

Alina Bica a fost retinuta, marti, de procurorii anticoruptie, intr-un nou dosar, ea fiind acuzata ca a luat mita pentru solutionarea unui dosar al DIICOT in favoarea lui Horia Simu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )