Libnet.ro
UNICEF

05:00

Alina Bica, fosta sefa a DIICOT s-a prezentat la un nou termen la Curtea Suprema

Adevărul Adevărul,
Alina Bica, fosta sefa a DIICOT s-a prezentat la un nou termen la Curtea Suprema

Alina Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) s-a prezentat, marti dimineata, la Curtea Suprema. Magistratii vor judeca un nou termen in dosarul ANRP in care aceasta este acuzata de fapte de coruptie in legatura cu retrocedarea unor terenuri. continuă pe Adevărul

Alina Bica, intrebata daca a reusit sa isi gaseasca un loc de munca: Este vorba despre un aspect privat, dar raspunsul este da (VIDEO)

Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, s-a prezentat marti la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde a avut loc un nou termen in dosarul ANRP. La iesirea de la iCCJ, Bica a declarat ca nu a vorbit cu.

Magistratii de la iCCJ dezbat marti un nou termen in dosarul ANRP, in care este judecata Alina Bica

La inalta Curte de Casatie si Justitie se dezbate marti un nou termen in dosarul ANRP, in care Alina Bica, fosta sefa DIICOT, este judecata pentru fapte de coruptie in legatura cu retrocedarea unor.

Zi plina la Instanta Suprema: Elena Udrea, Dorin Cocos si Alina Bica sunt doar cateva dintre persoanele publice care s-au prezentat marti la sediul iCCJ (VIDEO)

Aglomeratie de VIP-uri la inalta Curte de Casatie si Justitie. Rand pe rand, la Instanta Suprema au ajuns fostul ministru al Turismului Elena Udrea, fostul sau sot Dorin Cocos, fosta sefa DIICOT Alina Bica.

Greii regimului Basescu, la inalta Curte. Alina Bica: Nu imi reevaluez prietenii adevarati

UPDATE - Alina Bica pare singura prietena care i-a mai ramas Elenei Udrea. Fosta sefa a DIICOT si partenera de shopping a Elenei Udrea la Paris a spus la iesirea de la inalta Curte ca nu isi reevalueaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2759 seconds )