Libnet.ro
UNICEF

23:00

Alina Bica ar putea afla miercuri daca se intoarce in arestul preventiv. O decizie in acest sens este asteptata si in cazul lui Serban Pop, fost sef ANAF

Adevărul Adevărul,
Alina Bica ar putea afla miercuri daca se intoarce in arestul preventiv. O decizie in acest sens este asteptata si in cazul lui Serban Pop, fost sef ANAF

Magistratii Curtii Supreme ar putea decide, miercuri, daca Alina Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) isi va petrecere urmatoarele 30 de zile in arest preventiv. O decizie in acest sens este asteptata si in cazul lui Serban Pop, fost sef al ANAF. continuă pe Adevărul

Traian Basescu afla miercuri daca e judecat pentru santaj

Traian Basescu afla miercuri daca este trimis in judecata in dosarul in care este acuzat de santaj. Procurorii au incheiat audierile in acest dosar. Fostul presedinte a fost citat la Parchetul General,.

Traian Basescu afla miercuri daca va fi judecat pentru santaj

Traian Basescu afla miercuri daca este trimis in judecata in dosarul in care este acuzat de santaj. Basescu a fost citat la Parchetul General, alaturi de Gabriela Firea, cea pe care fostul presedinte ar fi.

Alina Bica si Serban Pop, arestati preventiv

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica si fostul sef al ANAF Serban Pop au fost miercuri arestati preventiv pentru 30 de zile de magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie, anunta Agerpres. Decizia nu este definitiva, insa este executorie, astfel incat ei vor fi dusi in arestul Politiei Capitalei.

Alina Bica afla daca va fi arestata. Fosta sefa DIICOT, incatusata pentru a doua oara de DNA

Fosta sefa DIICOT, Alina Bica, ajunge astazi in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva. Bica a fost retinuta ieri de DNA si a ajuns din nou in arest, dupa nici cinci luni de libertate, sub.

Alina Bica, arestata, din nou. Ar fi primit spaga, desi avea indicii ca ar putea fi urmarita

La numai o saptamana dupa ce in presa au aparut poze cu ea si Elena Udrea intr-o vizita privata la Paris, Alina Bica a primit mita pentru a interveni intr-un dosar. Fosta sefa a DIICOT a fost arestata, ieri, pentru 30 de zile.

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica si fostul sef al ANAF Serban Pop au fost arestati pentru 30 de zile

Inalta Curte de Justitie si Casatie iCCJ) a hotarat miercuri arestarea preventiva pentru 30 de zile in cazul fostului Sef al ANAF, Serban Pop, si a fostei Sefe a DNA, Alina Bica, informeaza B1.

Ordonantele de retinere pentru Alina Bica si Serban Pop au expirat

Fostul Sef al ANAF, Serban Pop, si fosta sefa a DNA, Alina Bica, care au fost marti retinuti de procurori, sunt liberi sa plece acasa, ordonanta de retinere a celor doi expirand miercuri, informeaza B1.

Fostul sef al ANAF, Serban Pop, retinut de DNA. Alina Bica, pusa sub invinuire intr-un nou dosar

Fostul sef alANAF, Serban Pop, a fost retinut de procurorii DNA, dupa ce a fost chemat la audieri in aceasta dimineata. La sediul DNA a fost prezenta si fosta sefa a DIICOT, Alina Bica. Alina Bica este p.

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica si fostul sef ANAF, Serban Pop, arestati pentru 30 de zile

04 - Fosta sefa a DIICOT Alina Bica si fostul sef ANAF Serban Pop se intorc dupa gratii, pentru urmatoarele 30 de zile. Alina Bica va trebui sa mearga sa se predea la arest sau va astepta.

Alina Bica si Serban Pop au fost arestati

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica si fostul sef al ANAF Serban Pop, acuzati de luare de mita si respectiv complicitate la dare de mita pentru solutionarea favorabila a unui dosar al lui Horia Simu, au fost arestati pentru 30 de zile, de magistratii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )