Libnet.ro
UNICEF

23:00

Alina Bica si Serban Pop, ARESTATI preventiv

România Liberă România Liberă,
Alina Bica si Serban Pop, ARESTATI preventiv

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, si fostul sef al ANAF, Serban Pop, au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, in dosarul omului de afaceri Horia Simu. continuă pe România Liberă

Alina Bica si Serban Pop, arestati preventiv

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica si fostul sef al ANAF Serban Pop au fost miercuri arestati preventiv pentru 30 de zile de magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie, anunta Agerpres. Decizia nu este definitiva, insa este executorie, astfel incat ei vor fi dusi in arestul Politiei Capitalei.

Omul de afaceri Horia Simu, adus la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat ca i-ar fi mituit pe Alina Bica si Serban Pop

Omul de afaceri Horia Simu a fost adus marti dupa-amiaza la sediul DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat ca i-ar fi mituit pe fostul sef al ANAF Serban Pop si pe fosta sefa a DIICOT Alina Bica, anunta Agerpres. Horia Simu este incarcerat intr-un alt dosar - cel al retrocedarilor ilegale de la ANRP - si a fost adus la DNA direct din arest, purtand catuse.

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica si fostul sef ANAF, Serban Pop, arestati pentru 30 de zile

04 - Fosta sefa a DIICOT Alina Bica si fostul sef ANAF Serban Pop se intorc dupa gratii, pentru urmatoarele 30 de zile. Alina Bica va trebui sa mearga sa se predea la arest sau va astepta.

Alina Bica si Serban Pop au fost arestati

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica si fostul sef al ANAF Serban Pop, acuzati de luare de mita si respectiv complicitate la dare de mita pentru solutionarea favorabila a unui dosar al lui Horia Simu, au fost arestati pentru 30 de zile, de magistratii.

Ordonantele de retinere pentru Alina Bica si Serban Pop au expirat

Fostul Sef al ANAF, Serban Pop, si fosta sefa a DNA, Alina Bica, care au fost marti retinuti de procurori, sunt liberi sa plece acasa, ordonanta de retinere a celor doi expirand miercuri, informeaza B1.

Ordonantele de retinere pentru Alina Bica si Serban Pop au expirat. Avocat: Nu exista decat denuntul

00 - Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, a declarat, miercuri, la instanta suprema, ca omul de afaceri Horia Simu nu a spus nimic despre fosta sefa a DIICOT in declaratia de suspect pe care a dat-o la DNA.

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica si fostul sef al ANAF Serban Pop au fost arestati pentru 30 de zile

Inalta Curte de Justitie si Casatie iCCJ) a hotarat miercuri arestarea preventiva pentru 30 de zile in cazul fostului Sef al ANAF, Serban Pop, si a fostei Sefe a DNA, Alina Bica, informeaza B1.

Alina Bica ar putea afla miercuri daca se intoarce in arestul preventiv. O decizie in acest sens este asteptata si in cazul lui Serban Pop, fost sef ANAF

Magistratii Curtii Supreme ar putea decide, miercuri, daca Alina Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) isi va petrecere urmatoarele 30 de zile in arest preventiv. O decizie in acest sens este asteptata si in cazul lui Serban Pop, fost sef al ANAF.

Bica a primit bani doar de-o poseta, din mita lui Horia Simu, via Serban Pop

Fostul sef al ANAF Serban Pop si Alina Bica, fosta sefa DIICOT, au fost retinuti ieri intr-un caz ANRP privind solutionarea unui dosar DIICOT in favoarea omului de afaceri Horia Simu.

Noi informatii din dosarul in care au fost retinuti Serban Pop si Alina Bica: Fostul sef al ANAF ar fi cerut o mita de 1,5 milioane de euro, fosta sefa DIICOT a primit mita in locuinta sa

Noi dezvaluiri din dosarul in care fostul sef al ANAF, Serban Pop si fosta sefa a DNA Alina Bica au fost retinuti. Potrivit referatului procurorilor DNA, citat de B1 TV, Serban Pop i-ar fi cerut omului de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )