Libnet.ro
UNICEF

05:30

Alina Bica a subordonat DIICOT intereselor lui Ovidiu Tender. Referatul cu propunerea de arestare

Hotnews Hotnews,
 Alina Bica a subordonat DIICOT intereselor lui Ovidiu Tender. Referatul cu propunerea de arestare

Alina Bica a subordonat DIICOT intereselor lui Ovidiu Tender, a pus procurorii de sedinta sa depuna concluzii favorabile in procesul acestuia si chiar sa semneze un proces verbal ca vor proceda asa, arata procurorii DNA in referatul cu propunerea de arestare a fostei sefe a DIICOT, potrivit Mediafax. Videanu, Bica, Mihailescu, Dorin si Alin Cocos au fost arestati . continuă pe Hotnews

Procurorii DNA: Alina Bica a subordonat DIICOT intereselor omului de afaceri Ovidiu Tender

Alina Bica a subordonat DIICOT intereselor lui Ovidiu Tender, a pus procurorii de sedinta sa depuna concluzii favorabile in procesul acestuia si chiar sa semneze un proces verbal ca vor proceda asa, arata procurorii DNA in referatul cu propunerea de arestare a fostei sefe a DIICOT.

Bica a subordonat DIICOT intereselor lui Ovidiu Tender

Alina Bica a subordonat DIICOT intereselor lui Ovidiu Tender, a pus procurorii de sedinta sa depuna concluzii favorabile in procesul acestuia si chiar sa semneze un proces verbal ca vor proceda asa, arata procurorii DNA in referatul cu propunerea de.

Rasturnare de situatie in dosarul Alinei Bica: Ovidiu Tender a facut denunt impotriva fostei sefe DIICOT

Omul de afaceri Ovidiu Tender, pe care Alina Bica l-a ajutat sa tergierseze dosarul si sa scape de condamnarea cu executare, a facut un denunt impotriva fostei sefe DIICOT.

Surse: Alina Bica ar fi fost turnata la DNA de Ovidiu Tender

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a fost turnata la Directia NationalaAnticoruptie DNA) de Ovidiu Tender, au afirmat surse citate de B1 TV. Potrivit sursei citate, Tender a mentionat ca i-ar fi dat.

DNA. Consilierul fostei sefe DIICOT, Alina Bica, RETINUT. E un nou dosar in care BICA e acuzata de luare de mita, abuz in serviciu si favorizarea infractorului

Florian Ionut Mihailescu, consilier al Alinei Bica, a fost retinut de procurorii DNA pentru complicitate la luare de mita intr-un nou dosar in care fosta sefa a DIICOT e acuzata de luare de mita, abuz in serviciu si favorizarea infractorului Mihailescu ar fi implicat, alaturi de Alina Bica in protejarea si consilierea omului de afaceri OVIDIU TENDER pentru a i se tergiversa judecarea pana la prescrierea faptelor. Tender a fost trimis in judecata in 2006 in dosarul Jaful de RAFO-CAROM si inca nu a fost condamnat definitiv. Instrumentarea dosarului a fost facuta de Bica, insa marele dosar RAFO a fost impartit in circa 40 de dosare mici si multe probe au fost imprastiate in diverse dosare in care s-a dat neinceperea urmnaririi penale sau cel mult amenda penala.

UPDATE. Ovidiu Tender a denuntat-o pe Alina Bica la DNA legat de o mita pe care ar fi dat-o

UPDATE 18:10 - Omul de afaceri Ovidiu Tender a facut un denunt impotriva Alinei Bica, legat de o mita pe care i-ar fi dat-o fostului procuror-sef al DIICOT, sub forma de actiuni, printr-un intermediar care s-a.

UPDATE. inalta Curte decide arestarea lui Adriean Videanu, Alin si DORIN Cocos, Florentin Mihailescu si Alina BICA in noul dosar al fostei sefe a DIICOT

Inalta Curte decide arestarea preventiva a lui Adriean Videanu, Alin si Dorin Cocos, Florentin Mihailescu si Alina BICA in noul dosar al fostei sefe a DIICOT. Alina Bica e acuzata, in noul dosar, de doua infractiuni de luare de mita, doua infractiuni de abuz in serviciu si o infractiune de favorizare a infractorului. In acest dosar, DORIN Cocos a primit si el mita 16 milioane de euro pentru ca a reusit sa-i convinga pe Alina Bica si Sergiu Diacomatu sa aprobe restituiri de terenuri de peste 62 de milioane de euro. Mai pot fi vizati, intre altii, Ovidiu Tender si Ioan Niculae, spun surse judiciare.

Alina Bica lanseaza acuzatii la adresa sefului SRI, Florian Coldea, la o zi dupa Elena Udrea. Un co-inculpat din dosarul fostei sefe DIICOT sustine ca Bica ar fi fost amenintata cu moartea de doi deputati PSD

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica a lansat si ea, la o zi dupa Elena Udrea, sambata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, acuzatii la adresa generalului SRI Florian Coldea, directorul interimar al Serviciului Roman de Informatii, potrivit Mediafax. In plus, un alt co-inculpat a afirmat ca Bica ar fi fost amenintata cu moartea de doi deputati PSD in legatura cu ancheta privindu-l pe Ovidiu Tender in dosarul Rafo - Carom.

Alina Bica il acuza pe Florian Coldea. Un co-inculpat sustine ca fosta sefa a DIICOT a fost amenintata cu moartea de doi deputati PSD, intr-un hotel din Constanta

Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, a lansat, la inalta Curte de Casatie si Justitie, acuzatii la adresa generalului SRI Florian Coldea, iar un alt co-inculpat a afirmat ca Bica ar fi fost amenintata cu moartea de doi deputati PSD in legatura cu ancheta privindu-l pe Ovidiu Tender in dosarul Rafo - Carom.

DNA. Nou dosar pentru fosta sefa ANTIMAFIA, Alina Bica, in care au fost retinuti Adriean Videanu, Alin Cocos si politistul Florian Mihailescu

Adriean Videanu, Alin Cocos si Florentin Mihailescu au fost retinuti joi noapte de procurorii anticoruptie in dosare in care actor principal este fosta sefa a DIICOT, Alina Bica. Fosta sefa Antimafia are un nou dosar penal in care e acuzata de doua infractiuni de luare de mita, doua infractiuni de abuz in serviciu si o infractiune de favorizare a infractorului. in acest nou dosar ar mai fi vizati Ovidiu Tender si Ioan Niculae, spun surse judiciare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )