Libnet.ro
UNICEF

07:30

Bica a subordonat DIICOT intereselor lui Ovidiu Tender

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bica a subordonat DIICOT intereselor lui Ovidiu Tender

Alina Bica a subordonat DIICOT intereselor lui Ovidiu Tender, a pus procurorii de sedinta sa depuna concluzii favorabile in procesul acestuia si chiar sa semneze un proces verbal ca vor proceda asa, arata procurorii DNA in referatul cu propunerea de. continuă pe Wall-Street Ro

Alina Bica a subordonat DIICOT intereselor lui Ovidiu Tender. Referatul cu propunerea de arestare

Alina Bica a subordonat DIICOT intereselor lui Ovidiu Tender, a pus procurorii de sedinta sa depuna concluzii favorabile in procesul acestuia si chiar sa semneze un proces verbal ca vor proceda asa, arata procurorii DNA in referatul cu propunerea de arestare a fostei sefe a DIICOT, potrivit Mediafax. Videanu, Bica, Mihailescu, Dorin si Alin Cocos au fost arestati .

Procurorii DNA: Alina Bica a subordonat DIICOT intereselor omului de afaceri Ovidiu Tender

Alina Bica a subordonat DIICOT intereselor lui Ovidiu Tender, a pus procurorii de sedinta sa depuna concluzii favorabile in procesul acestuia si chiar sa semneze un proces verbal ca vor proceda asa, arata procurorii DNA in referatul cu propunerea de arestare a fostei sefe a DIICOT.

Rasturnare de situatie in dosarul Alinei Bica: Ovidiu Tender a facut denunt impotriva fostei sefe DIICOT

Omul de afaceri Ovidiu Tender, pe care Alina Bica l-a ajutat sa tergierseze dosarul si sa scape de condamnarea cu executare, a facut un denunt impotriva fostei sefe DIICOT.

Surse: Alina Bica ar fi fost turnata la DNA de Ovidiu Tender

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a fost turnata la Directia NationalaAnticoruptie DNA) de Ovidiu Tender, au afirmat surse citate de B1 TV. Potrivit sursei citate, Tender a mentionat ca i-ar fi dat.

UPDATE. Ovidiu Tender a denuntat-o pe Alina Bica la DNA legat de o mita pe care ar fi dat-o

UPDATE 18:10 - Omul de afaceri Ovidiu Tender a facut un denunt impotriva Alinei Bica, legat de o mita pe care i-ar fi dat-o fostului procuror-sef al DIICOT, sub forma de actiuni, printr-un intermediar care s-a.

Omul de afaceri Ovidiu Tender, intr-un denunt: I-am dat mita actiuni Alinei Bica

Omul de afaceri Ovidiu Tender a facut un denunt impotriva Alinei Bica, legat de o mita pe care i-ar fi dat-o fostului procuror-sef al DIICOT, sub forma de actiuni, printr-un intermediar care s-a adresat initial sotului Alinei Bica, conform unor surse judiciare. Mita era pentru a se asigura ca va primi o pedeapsa mai mica in instanta.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )