Libnet.ro
UNICEF

17:00

Alina Gorghiu, de aceeasi parere cu Victor Ponta

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu, de aceeasi parere cu Victor Ponta

Liberalii vor sustine respingerea ordonantei privind salariile demnitarilor si adoptarea unei singure legi a salarizarii pentru intregul sector bugetar, a afirmat copresedintele PNL, Alina Gorghiu. Am. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu: Am fost amica si cu Victor Ponta. Din nefericire, dezamagirea a fost foarte mare (VIDEO)

Copresedintelui PNL, Alina Gorghiu, sustine ca a trecut de la amicitie la dusmanie cu Victor Ponta. Gorghiu a declarat, in cadrul unui interviu televizat, ca a fost amica premierului in perioada USL. Am fost.

Victor Ponta o desfiinteaza pe Alina Gorghiu: E mai rea ca Udrea

Premierul Victor Ponta o ironizeaza pe Alina Gorghiu, apreciind ca sefa PNL este o enigma pentru el si ca o comparatie intre aceasta si Elena Udrea este nedreapta pentru cea din urma, scrie ziare. com. Alina Gorghiu,.

Alina Gorghiu: Victor Ponta mai este la Palatul Victoria pentru ca Liviu Dragnea nu a apucat sa-si faca toate jocurile in interiorul PSD

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marti seara, in cadrul unui interviu acordat postulului ANtena 3, ca prim-ministrul Victor Ponta reuseste sa-si mentina functia de sef al Guvernului din simplul motiv ca Liviu Dragnea, noul presedinte interminar al PSD, nu a reusit sa puna la punct, pentru moment, planul de inlaturare al colegului sau de partid din fruntea Executivului.

Alina Gorghiu: PSD va trebui sa renunte la Victor Ponta

In acest moment, Victor Ponta mai este la Palatul Victoria pentru ca Liviu Dragnea se intampla ca nu si-a facut toate jocurile in interiorul PSD, a declarat Alina Gorghiu in emisiunea Subiectiv. Nu are.

Alina Gorghiu: Domnul Predoiu este, in orice secunda, un premier mai bun decat Victor Ponta

Catalin Predoiu este, in orice secunda, un premier mai bun decat Victor Ponta, a declarat Alina Gorghiu in emisiunea Subiectiv. Este un om care are sprijinul unui partid mare, a mai pus copresedintele PNL.

Ce spune Alina Gorghiu despre ruperea USL

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, marti seara, ca atat Victor Ponta cat si Crin Antonescu au avut de pierdut in urma ruperii USL.

Liberalii vor propune luni calendarul consultarilor cu PSD si UDMR

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat ca, in principiu, consultarile cu PSD si UDMR pe diferite de teme de interes major ar putea avea loc in jur de 15 august, iar PNL va stabili, luni, in cadrul Biroului Politic National, un calendar al consultarilor si echipa care va participa la discutii.

Victor Ponta: imi donez diferenta de salariu primita prin faimoasa ordonanta catre echipa de baschet a Clubului Steaua

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, pe pagina de Facebook, ca isi va dona diferenta de salariu primita prin faimoasa ordonanta catre echipa de baschet a Clubului Steaua. Ponta este de parere ca este c.

Alina Gorghiu: Le cer liderilor PSD sa accepte ca pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare, cand se va discuta Codul Fiscal, sa se ia in discutie si Legea votului prin corespondenta

Copresedintele PNL Alina Gorghiu cere liderilor PSD sa accepte propunerea PNL de a dezbate proiectul legii privind votul prin corespondenta in sesiunea extraordinara a Parlamentului, in acelasi timp cu discutarea.

Alina Gorghiu: Solutia Dragnea inseamna o intoarcere a PSD-ului cu 25 de ani in spate si revenirea baronilor locali la conducere

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, vineri, ca alegerea lui Liviu Dragnea in functia de presedinte interimar al PSD echivaleaza cu intoarcerea baronilor locali la conducerea partidului, informeaza.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )