Libnet.ro
UNICEF

08:00

Alina Gorghiu: Avem un guvern care trebuie SANCTIONAT

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu: Avem un guvern care trebuie SANCTIONAT

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, este de parere ca actualul guvern ar trebui sanctionat si spune ca este momentul sa se deconteze greselile pe care le-a facut premierul Victor Ponta. Declaratia a fost. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu, despre Vasile Blaga si dosarul ginerelui sau: Nu cred ca e implicat, incearca altii sa-l implice

Copresedintele PNL Alina Gorghiu nu crede ca Vasile Blaga este implicat in dosarul in care ginerele sau, Andrei Rudeanu, a fost arestat preventiv, cu atat mai mult cu cat doar Parchetul sau instantele pot sa.

Alina Gorghiu, ingrijorata ca legea privind majorarea alocatiei pentru copii ar putea fi prorogata

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, spune ca asteapta cu strangere de inima ca legea care prevede dublarea alocatiilor pentru copii sa fie publicata in Monitorul Oficial, adaugand ca spera sa nu fie data o ordonanta prin care aplicarea legii.

Alina Gorghiu, catre tinerii liberali: Sa ma trageti de maneca atunci cand partidul derapeaza

Copresedintele PNL Alina Gorghiu le-a spus, vineri, tinerilor liberali prahoveni, ca Victor Ponta, Elena Udrea, Dan Sova si Monica Iacob Ridzi au esuat 'lamentabil' in politica, indemnandu-i sa o sprijine astfel incat sa nu i se intample acelasi lucru, informeaza Agerpres.

Alina Gorghiu: PNL va implementa criterii de integritate, nu cu dedicatie, ca la PSD. Va fi o modificare de substanta

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat, vineri, ca liberalii vor implementa o serie de criterii de integritate, si nu criterii cu dedicatie, cum se intampla in cazul PSD. Aceste modificari vor putea.

Alina Gorghiu: Conducerea PNL a stabilit data si tema motiunii de cenzura; le vom face publice sambata/ Catalin Predoiu: La inceput de iunie

Conducerea PNL a decis, in reuniunea de vineri, introducerea in aceasta sesiune parlamentara a unei motiuni de cenzura, stabilindu-se tema si data depunerii, a anuntat copresedintele liberalilor Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu sustine ca Ponta nu a vrut sa voteze legea alocatiilor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, ca ii cere public premierului Victor Ponta sa-si asume public faptul ca nu a vrut sa voteze legea de majorare a alocatiilor, informeaza Mediafax.

Alina Gorghiu: Nu de mici ceausesti avem nevoie la Palatul Victoria, ci de oameni care respecta democratia

Alina Gorghiu a declarat, sambata, la Consiliul National al PNL, ca Guvernul Ponta a mintit populatia cu iluzia ca scaderea TVA inseamna reduceri de preturi, trimitand apoi comisarii politici sa musineze rafturile magazinelor, aratand ca.

Alina Gorghiu: Crin Antonescu se confunda cu ideea de liberalism

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, se confunda cu ideea de liberalism, a spus actualul copresedinte al partidului Alina Gorghiu, care a adaugat ca Antonescu este ultimul om pe care l-ar.

Alina Gorghiu, despre motiunea de cenzura care va fi depusa in 5 iunie: Cred ca poate sa duca la indepartarea lui Victor Ponta de la Palatul Victoria

Alina Gorghiu a declarat sambata ca motiunea de cenzura va fi depusa in data de 5 iunie si ar putea avea drept efect indepartarea premierului Victor Ponta de la Palatul Victoria, informeaza B1 TV. Cred ca.

Alina Gorghiu, despre motiunea de cenzura care va fi depusa in 5 iunie: Cred ca poate sa duca la indepartarea lui Victor Ponta de la Palatul Victoria (VIDEO)

Alina Gorghiu a declarat sambata ca motiunea de cenzura va fi depusa in data de 5 iunie si ar putea avea drept efect indepartarea premierului Victor Ponta de la Palatul Victoria, informeaza B1 TV. Cred ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )