Libnet.ro
UNICEF

06:30

Alina Gorghiu, ingrijorata ca legea privind majorarea alocatiei pentru copii ar putea fi prorogata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alina Gorghiu, ingrijorata ca legea privind majorarea alocatiei pentru copii ar putea fi prorogata

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, spune ca asteapta cu strangere de inima ca legea care prevede dublarea alocatiilor pentru copii sa fie publicata in Monitorul Oficial, adaugand ca spera sa nu fie data o ordonanta prin care aplicarea legii. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis: Mi-am propus sa promulg legea privind dublarea alocatiei pentru copii, de 1 iunie

Legea privind dublarea alocatiei pentru copii la 84 de lei si marirea alocatiei pentru copiii cu handicap la 200 de lei urmeaza sa fie promulgata de presedintele Klaus Iohanii pe 1 iunie, chiar de ziua copilului.

Gorghiu: Deputatii pot da o sansa la un trai mai bun familiilor din Romania, daca vor adopta, la votul final, legea privind majorarea alocatiei de stat pentru copii

Co-presedintele PNL Alina Girghiu a transmis un mesaj, miercuri, dupa ce Camera Deputatilor a decis la initiativa liberalilor dublarea alocatiilor pentru copii. Aceasta ii indeamna pe deputati sa dea sansa.

Ce spune Victor Ponta despre majorarea alocatiei pentru copil

Guvernul si PSD sustin majorarea alocatiei de stat pentru copii si nu se pot opune acestui principiu, dar initiatorii propunerii nu au indicat sursa de finantare in conditiile in care impactul bugetar anual este estimat la 1,8 miliarde lei, a declarat premierul Victor Ponta.

Dublarea alocatiei pentru copii, aprobata de deputati. Votul final, la ora 15:00

Amendamentul PNL privind majorarea alocatiei de stat pentru copii de la 42 la 84 de lei a fost aprobat miercuri, scrie Mediafax. Deputatul PNL Cristina Pocora a solicitat, in plen, la dezbaterea Ordonantei de.

Alina Gorghiu: Dublarea alocatiei pentru copii, in Parlament, reprezinta o reusita a PNL, cand partidul implineste 140 de ani

Alina Gorghiu considera ca dublarea alocatiei pentru copii, in Parlament, reprezinta o reusita a PNL in saptamana in care acest partid implineste 140 de ani de existenta. Este un moment special pentru.

Alina Gorghiu sustine ca Ponta nu a vrut sa voteze legea alocatiilor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, ca ii cere public premierului Victor Ponta sa-si asume public faptul ca nu a vrut sa voteze legea de majorare a alocatiilor, informeaza Mediafax.

DUBLAREA alocatiei pentru copii, APROBATA in Camera Deputatilor. Guvernul anunta ca sustine majorarea, dar cere indicarea sursei de finantare

20 - Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, in sedinta de Guvern, ca Executivul si PSD sustin majorarea alocatiei de stat pentru copii si nu se pot opune acestui principiu, dar initiatorii.

Alina Gorghiu, despre Vasile Blaga si dosarul ginerelui sau: Nu cred ca e implicat, incearca altii sa-l implice

Copresedintele PNL Alina Gorghiu nu crede ca Vasile Blaga este implicat in dosarul in care ginerele sau, Andrei Rudeanu, a fost arestat preventiv, cu atat mai mult cu cat doar Parchetul sau instantele pot sa.

Alina Gorghiu: Crin Antonescu se confunda cu ideea de liberalism

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, se confunda cu ideea de liberalism, a spus actualul copresedinte al partidului Alina Gorghiu, care a adaugat ca Antonescu este ultimul om pe care l-ar.

Alina Gorghiu: Avem un guvern care trebuie SANCTIONAT

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, este de parere ca actualul guvern ar trebui sanctionat si spune ca este momentul sa se deconteze greselile pe care le-a facut premierul Victor Ponta. Declaratia a fost.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )